Rundtur i Värmland ...

... har vi gjort ett par dagar med övernattning i Sunne. Det är ungefär så våra sommarsemestrar ser ut, spontana utflykter när vädret är ok, över en dag eller ett par. Det passar oss bättre än långa välplanerade resor. Vi har ju svårt att vara bort länge och 50 % av oss två  får snabbt akut hemlängtan. ;.)) Det kommer fler inlägg i ämnet.

Kommentarer
Postat av: Lena

Fick nyss ett nytt ord i mail från min danska väninna. Ett ord som jag aldrig hört i Sverige.Hjemmeferie!I det lilla yndiga landet kan man njuta på hemmaplan under den vackraste årstiden och slippa fara iväg och trängas med alla andra, som inte trivs i sina hem eller som bara är fyllda av måsten.Så njut av er hjemmeferie. Det gör vi.

2010-07-23 @ 15:26:54
Postat av: Inga M

Lena: Ha ha... det var ett bra ord! Vi borde ha en svensk variant på det, typ hemmasemster eller så. För vår del blir det nästan hemmasemester eftersom vi inte ger oss iväg på långtur under sommaren. Det går inte när vi hyr ut våra två sommarhus. Det kräver ständig passning och vi kan inte vara långt borta utan nöjer oss med dagsturer i omgivningarna.

Postat av: Mia

En mysig resa med mycket upplevelser förstår jag att ni haft. Jag skulle gärna vandra i dessa fotspår...

2010-07-24 @ 20:46:36
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Trolda

KUL att fara runt i sina hemtrakter också! Oftast glömmer man av att det finns så mycket i sin närhet att beskåda och ger sig istället iväg långt bort. Extra kul att få se "Sunne-spa´t" dit jag har en Väninna som alltid reser en gång per år och gottar sig :)Trolda - kramar =D

2010-07-25 @ 16:00:54
URL: http://trolda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback