Lt -bilar ...

... har det varit i Korsbyn - Elgtån idag. Ibland är Lt -bilar  fråga om svampplockare eller bärplockare. Men ibland tar de tyvärr miste och det råkar plockas fyrhjulingar, diesel och annat.

De som syntes idag uppe vid L-Å s skogligt belägna förråd i Korsbyn och som överraskades av honom, hade nog missat biologilektionerna eftersom de letade svamp bland presenningar och plåt vid förrådet och inte i skogen. De måste också har missat något mer eftersom förklaringen att det plockades svamp ackompanjerades av en kniv i obehaglig position  (helhandsgrepp med bladet neråt, vinkelrätt mot handen) och inte genom att visa upp plockade svampar.

Vi låser alltså väldigt noga om oss nu några dagar och det kan vara ett gott råd till andra också i bygden. Lås och kolla lite på okända bilar med Lt-märkning!

Uppdaterat: Bilen är mörkgrön och finns kvar i Svensbyn vid pensionärslägenheterna. Mer av det som är anmärkningsvärt var att leta svamp i foppatofflor och mjukisbyxor.

Fast jag är en godtrogen själ och hoppas fortfarande att det handlar om legitima ärenden.

Kommentarer
Postat av: åsa

Tyvärr så är det ju så, att man "per automatik" blir lite misstänksam när man ser bilar med dessa reg. skyltar och tyvärr så visar det sig (ofta) att det inte var fel på ens "automatik"...

Synd, för det gör att man drar alla över "en och samma kam"..

Ha dé!

Postat av: anne

Vissa perioder ser man fler skruttiga LT-märkta skåpbilar eller minibussar kajka på E4:an, man blir ju på sin vakt. Tyvärr.

2010-07-13 @ 15:26:14
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Båda: Jag vill inte ha fördomar, alltså döma någon i förväg och jag intalar mig själv att hela tiden räkna som oskyldig tills det hänt något. Men vi har periodvis haft organiserade stölder med just den här nationaliteten inblandad, så alla är lite extra vaksamma.

2010-07-14 @ 00:30:52
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback