Fint väder ...

... blir det på lördagens stortrav i Årjäng!!!

Vi har med bestörtning kollat vädret för lördagen de senaste dagarna, det har visat regn och rusk. Men nu har det blivit allt bättre och den senaste
yr.no-förutsägelsen säger att det kan bli regn på morgonen men i god tid före travets start kl 13.00 ska det klarna upp och bli bortåt 25 plusgrader igen.

Man får tacka! Eftersom vi ska dit så är det roligt med bra väder. Det kommer att bli massor av folk på trav  i morgon, det är redan mycket  i Årjäng eftersom det var trav fredag också och dans i parken med Rockabilly.
 
Det höll uppe idag fredag också. På eftermiddagen var vi en sväng till Årjäng för att se lite cruising, bilarna började rulla kvart i 6 så vi hade gett upp och var på hemväg. Men vi mötte bilarna och fick se alla, flott!

Sen blev det kolbullestekning nere vid sjön med fiskegäster, trevligt! Och så en bygdetur runt Egenäs med strandhugg hos M och A-C, som råkade sitta på altanen och begrunda sonens senaste rallyäventyr och vi fick se bilder från Bulgarienresan. Ett fattigt och speciellt land kan man förstå.

Uppdaterat: Svekfulla yr.no!!! Nu har man ändrat sig igen, det ska bli uppehåll mellan 12 och tre sen regn hela kvällen till midnatt!

Kommentarer
Postat av: anne

Rockabilly är häftigt!!! Verkar vara en livsstil nedåt västkusten, här hos oss ser man inte mycket av det.

Postat av: Inga M

Ja, det är stort här, det och raggarbilskultur

2010-07-17 @ 10:52:00
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback