Båtutflykt med J-O och Monika ...

... från Molkom hade vi lördag eftermiddag. Det var varmt som i en bakugn, bortåt 30 grader i skuggan´och det betyder att båtliv var räddningen. Vi åkte ut till Restön och grillade och fikade. Det blev också lite långsam-åkande med  berättande om bygden för våra gäster.
På kvällen efter Strömstedts framträdande så åkte vi hem till oss och fikade på altanen tillsammans med Katarina och Olof. Det blev en mysig pratstund där det berättades bl.a. om jobb med att bygga nya Holmenkollen i Oslo och om resor till andra länder. M kanske får åka med Hurtigrutten till Antarktis i november. Jag hade ingen aning om att Hurtigrutten även gör resor där, men tydligen är det så. Man tar en båt ner till Argentina och så går den mellan Argentina och Antarktis. Vi är glada för att där inte finns isbjörnar, bara pingviner. Alltså måste man inte vara gevärsutrustad för att vistas där. Vi hoppas förstås på att det ska gå vägen nu och att vi får höra berättas mer om detta efteråt.

Det är ett resande par som har besökt många exotiska platser; Tibet, Sydafrika, Kina, Tjeckoslovakien osv. Vi har trevligt tillsammans och hoppas att vi kan ses igen.


Kommentarer
Postat av: Ailas

Antarktis tror jag inte att jag längtar till direkt, låter alldeles för enahanda. Nog taskig shopping också. :DBlir nog ytterligare en varm dag. Funderar på att fortsätta med städningen i kalla källaren...

Postat av: Selma

I går var en tung dag vid målarpenslarna för en värmekänslig människa som jag.

2010-07-04 @ 17:21:31
URL: http://frunatmaken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback