Agenda

I kväll onsdag var gubben på jaktstämma Harnäs vvo. (Se referat längre ner!)

I morgon torsdag har jag zonterapitid tror jag och gubben som bevisligen har semester kommer att hjälpa någon god vän att snickra istället för att ligga i hängmattan. Hantverkarens lott här i livet?

Fredag är det nåt möte på förmiddagen som gubben ska på i samband med stortravdagarna.

Lördag har vi bord på travrestaurangen för sex personer och det kommer att bli ett glatt gäng; delar av sällskapet från förra helgens övningar. Det är ju stortävling på travbanan, fast jag som är helt okunnig om trav vet inte vad det innebär riktigt, bara att många åker dit då. Bra prispengar = bra hästar kanske?

Måndag bilservice i Åmål.

Nästa vecka planerar vi att göra ett par ärenden i Karlstad och så kombinera det med att åka en tur uppåt Värmland; Sunne, Torsby kanske någon övernattning, vi får se lite på väder och tid och om någon av barnen kommer hem hit.

Kommentarer
Postat av: Marie

Nu har jag lite frågor. Zonterapi...visst är det någon form av tryck på fötterna? Jag har fått för mig att man får det för värk i kroppen, stämmer det? Förjdfrågan blir naturligtvis...hjälper det?

Postat av: Inga M

Marie: Ja, fotzonterapi är det som gäller för mig, jag antar att man kan behandla på andra delar av kroppen också. F.ö. så svarar jag Dig på mail.

2010-07-15 @ 07:43:27
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback