Tiger Woods ersätts av elefant!

Ha ha...ja, inte hos Elin men Accenture  ersätter Tiger med en elefant i nästa reklamkampanj! Klumpig som klumpig!  Accenture verkar absolut ha en bestämd linje i sin marknadsföring. Fast i USA grubblar media mer över kopplingen till den ostyriga snabeln. ;-) Företaget har fått massor av gratisreklam på köpet. I nästa kampanj blir det grodor och det verkar ju också rimma rätt bra med herr Woods. Om det hänsyftar till de här djurens sexliv eller till att det flyger grodor ur munnen, får väl de lärde tvista om.

GM har  brutit med Tiger, men de kanske borde ha haft honom kvar. En bättre symbol för GMs cynism och missbruk av människorna i Saab och Trollhättan är svårt att hitta.

F.ö. kan man väl bara konstatera att hänsynslösa otrogna män inte finns längre. De har plötsligt transformerats till stackars sexmissbrukare som ska ömkas och behandlas istället för att ges en välförtjänt skopa ovett.


Kommentarer
Postat av: Gisan

Mycket bra inlägg! Kramar...

Postat av: Selma

Jag tycker att det är lite märkligt hur stora proportioner det verkar ha tagit. Jag tycker inte på långa vägar att han betett sig snyggt men lite konstigt känns det allt det det är ok att ta en golfklubba och slåss med när man känner sig kränkt. Det är min reflektion på hela historien att hjältinnan blev hjältinna av en skum anledning.

2010-01-16 @ 16:18:25
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Herta

Kanske beror på att vi vet ungefär hur elefanter fungerar.

2010-01-16 @ 16:39:42
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: kicki

Jo då, gubben han tog ommöbleringen bra...bättre än jag rodde, han har ju varit van att ha det på ett sätt ända sedan han var liten, nu har det äntligen blivit av och vi är faktiskt nöjda båda..lite mindre tv rum blir ju att det blir mer mysigt..

kramen

2010-01-16 @ 20:12:33
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se/
Postat av: Marie

Hahaha...vilket roligt inlägg. Håller dock med om det sista...möjligen är det tidens tand. Ingen behöver ta ansvar utan man ska ha så full förståelse för allt och alla att det går över i ömkan...

2010-01-17 @ 07:43:08
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Inga M

Gisan: Tackar!Selma: Nja, det har tagit stora proportioner men det tycker jag inte är så konstigt. Rent mänskligt, som följetong eller dokusåpa har historien allt; svart - vit, rik golfspelare - fattig flicka, god - ond, kärlek, sex, lögner, godtrogenhet osv. Sen kan man se det ur en ekonomisk aspekt; vem som helst som har inkomster i storleksordningen någon miljard per år blir intressant. Tigers sportsliga förmåga är extraordinär om jag har förstått det hela rätt - alltså mediaintresse. Och om den här lilla Elin jagar sin store vältränade man med en golfklubba när han bedrar henne så har hon min fulla förståelse. Någon risk för hans liv lär det inte ha varit och hennes vrede är begriplig. Nej, i mina ögon är den stora uppmärksamheten helt logisk.Herta: Mmmm!Kicki: Oj då, var det så länge sedan senaste ommöbleringen. Tur att den landade bra då! Det såg ju fint ut.Marie: Jamen visst är det typiskt! Snart kommer det väl att bryta ut en kleptomaniepidemi bland tjuvar också, så de ska in på sjukhus också! Visst finns det verkliga sexmissbrukare också men alla går inte att ursäkta med det.

2010-01-17 @ 09:15:04
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Josephine

jag stör mig ändå på medias hetsjakt.Stor applåd till Elin som håller tyst

pch vägrar intervjuer!! Hon har säkert

blivit erbjuden både det ena och det

andra beloppet för att "tala ut"...2010-01-17 @ 10:48:41
URL: http://giraffen197.webblogg.se/
Postat av: Inga M

Josephine: För mig är det rätt stor skillnad på människor som har kändisskapet som yrke, vilket Tiger Woods har, och andra vanliga människor. Han lever på att det skrivs om honom och hans sportsliga prestationer, inte så mycket på själva sporten egentligen. Det är de avtal om reklam som ger honom de stora inkomsterna. Då får han också tåla konsekvenserna av sitt val; att hans göranden och låtanden uppmärksammas. Därmed inte sagt att granskningen ska få göras med övertramp, för det är aldrig acceptabelt.Sen har Du säkert rätt i att Elin erbjudits fantasisummor för att uttala sig, men inte gör det. Hon måste ju få göra sina val.

2010-01-17 @ 11:20:39
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback