Oma Kasulkes kartoffelsallad

Vi var i Hol tillsammans med andra goda vänner och åt god mat i kväll måndag.

Det var schnitzel, köttfärskakor, Oma Kasulkes kartoffelsallad, aioli, hembakat lökbröd, och en del annat smått och gott! Någon har i en kommentar frågat när vi själva gör gourmetmat!! Ha ha!! Men vi behöver inte, vi har valt rätt umgänge, idel matlagningskonstnärer och vi surfar runt på deras fantastiska kokkonst och är så tacksamma.!

Mätta och goda är vi nu! I morgon har vi enkel kvällsmat för goda vänner. Ibland känns det som om vi lever i kollektiv med goda vänner. Jag gillar det! Det är en gåva från ovan att ha goda vänner omkring sig.

I kväll pratade vi om intressanta saker som alltid; Amishfolkets kultur och språk = en schweizisk språkrest / kulturrest i USA  som vår gode vän D kan, för han tillbringade en tid som barn i Schweiz , om varför en berömd nakenfotograf vill få chansen att avbild Angela Merkel naken (intressant spörsmål ur konstnärlig synpunkt = den avklädda makten symboliserad), hur det kan komma sig att man i Tyskland fortfarande inte duar sina arbetskamrater eller sin läkare, tjäderspelsbeskrivning, orrspelsbeskrivning och kort på tjäder - hur kan man arrangera det, samehistorier,  om märkligt fiske, med mera!.

Till avslut kaffe och lämplig dryck, exempelvis Amaretto!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Anne: Jag lyckas igen med konststycket att ta bort fel kommentarer, bla. Din! Skitt!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback