Julgåvor


Det här är som en tavla där man kan visa olika digitala bilder, man sätter bara i kortet. Äntligen kan man se sina digitala bilder, inte bara ha dem på ett kort. Det blir ett bildspel om man vill.


Stig Lindbergs vackra kaffekoppar med svart kant.
Fossil som är väldigt speciella.Fågel, en sån som vi hade två när jag var liten, nostalgitripp.
Vinöppnare att ha på väggen.


Det här är några julgåvor, de är bara några exempel, det finns andra lika viktiga och värdefull och fina.

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja, det var fina julklappar. Vad kallas en sådan tavla där du kan se/visa dina digitala bilder? Tänk att det först nu kommer något sådant, jag har i vart fall inte tidigare hört talas om det.

Postat av: Inga M

Mia: Vet i ärlighetens namn inte vad de kallas. Men vi uppskattar den mycket mer än vi trodde, eftersom man plötsligt kan se sina digitala bilder istället för att bara ha dem förvarade i kortet eller på hårddisken.

2010-01-05 @ 07:42:37
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Cissi

Den där skärmen var ju suverän! Ska genast kolla efter en sådan, det blir ju inte att man tittar på bilder med någon annan när man måste titta via datorn.Ja, gallret framför spisen är för hunden men det är inte för skydda mot värmen.. Vi har en liten speciell spis och det är viktigt att inte luckan i botten öppnas när man har slagit om spjället. Det har hänt att Sigge gjort det ett par gånger så vi försöker hitta ett bra sätt att spänna fast lucka på. Tills dess har vi gallret.

2010-01-05 @ 07:54:31
URL: http://cissilina.blogg.se/
Postat av: Trolda

Vilka fina julklappar du visar! =D den där digitalfotoramen har ju tydligen blivit lite av succé denna julen. Är ju himla käckt egentligen att ha den "bläddrandes" så där...annars BLIR det ju liksom nästan aldrig av att man faktiskt TITTAR på bilderna. Fågeln i granen är ursöt =DHärligt med en "långmilarpromenix" - det BEHÖVS onekligen efter all julmat...(nu blev det ju dock MER av den varan för dig...;-))Trolda - god fortsättning och kramar! =D

2010-01-05 @ 08:50:24
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Marie

Åh, vilka trevligt julklappar ni fick. Själv skulle jag mer än gärna vilja ha den där digitala fotoramen. Jag läste någonstans att det varit en rykande åtgång på dem i år, det verkar vara någonting som är på frammarsch.

2010-01-05 @ 09:18:30
URL: http://www.mariee.se
Postat av: anne

Jag fick en sådan digital ram, den tog dottern, eller rättare sagt fick, för jag visste inte vad jag skulle ha den till.Stig Lindberg verkar vara ordentligt i ropet. En kompis tonårsson har samlat på Lindbergs föremål i många år (ovanlig unge, hans favoritartist är Anita Lindblom...)och han har lyckats göra flera fynd i kuriosabutiker där man inte riktigt haft koll på vem designern var. Dina nya kaffekoppar är väldigt snygga.

2010-01-05 @ 09:52:03
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Daniel

WOW, fina gåvor! Verkligen!!!

2010-01-05 @ 09:57:53
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: åsa

Likadan "tavla" fick maken och jag också och nu ska vi bara luska ut hur vi ska använda den...

Ha dé!

2010-01-05 @ 10:18:45
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: TT

Fiffig vinöppnare!

Digitala ramar har jag sett att dom har på en del dagis så småkottarna ser bilderna rulla på sej själva och aktiviterna. Kul grej!

2010-01-05 @ 10:45:04
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Lotten

Åh, en sådan fågel ligger i vår jullåda trasig. Den har alltid tidigare suttit i granen, och jag nämns inte slänga den...

Vinöppnaren undrar jag om jag skulle förstå mig på;-) Den digitala fotoramen verkar enklare;-)

2010-01-05 @ 13:25:09
URL: http://blottenblogg.blogsome.com
Postat av: Suss

Kaffekoppen var jättefin och glasfågeln skjutsade mig rakt in i barndomen igen. Vi hade flera stycken och varenda en har flaxat in i evigheten för längesen. Tänk att spröten därbak var av glas, det fascinerade mig enormt.

2010-01-05 @ 17:50:54
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inga M

'Alla : Jag gillar våra julklappar och det finns fler fina, några har jag visat förut, några kommer.

2010-01-05 @ 22:41:11
Postat av: Herta

Roliga julklappar! Vi har en sådan där digital fotoram som jag har fått. Den använder "vi" i ett allmänt utrymme,en teknisk pryl som en del tycker är kul, typ min man.

2010-01-06 @ 00:02:30
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: Herta

Stig Lindbergs saker är ju helt underbara. Brukar kolla runt lite på tradera om det är något kul som ingen annan bjduer på just då.

2010-01-06 @ 00:04:17
URL: http://hertabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback