Julgåvor o gott vin


Ljuset är en skapelse från barnbarnet M. Vinet King är förstås från Californien Graceland och det smakade alldeles utmärkt, ett rätt kraftigt Carbernet. Den här plattan är också julgåva, jag har fler förut och gillar att lägga dem på skrå i rad på bordet med stenar på. Gubbens förkläde, det gula,  hängde med en flaska Calvados som också var julklapp. Så här såg det ut igår kväll när jag kom hem och gubben hade lagat goda älgbullar med tillbehör. Det kom goda vänner på besök.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Roligt att få egenhändigt gjorda saker. Jag har kvar en del av det dottern gjorde till jul när hon var liten. Det ställer jag fram varje år.Sigge är då inte pjoskig när det gäller vädret, han älskar att vara ute när som helst. Blåst gillar han inte direkt, då blir han alldeles tossig. Det har jag förstått att hundar kan bli när det blåser.

Däremot är han en ganska försiktig liten herre så vi försöker hjälpa honom att "gaska upp sig"..

Postat av: SolSkuggan

Vilket vackert och juligt ljus verkligen! Vinet var säkert utsökt.

Huslig make har frun också. Älgbullar jo jag tackar jag=) Hoppas ni hade det riktigt trevligt tillsammans med de goda vännerna.

God fortsättning på det nya året.

2010-01-06 @ 15:58:41
URL: http://solskuggan.blogg.se/
Postat av: SolSkuggan

Läste förresten ditt inlägg om tjälknöl. Hoppas hoppas hoppas det kommer snart=)

Ha det bäst!

2010-01-06 @ 16:00:08
URL: http://solskuggan.blogg.se/
Postat av: Herta

Vad härligt det är med ledighet och tid att träffashit och dit.

2010-01-06 @ 16:01:41
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: Trolda

Duktigt barnbarn så! Och vin är ju alltid lika trevligt att få =DTrolda - kram =D

2010-01-06 @ 16:31:06
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Suss

Gillar du Calvados? Det gör jag! Vinet var häftigt och stenen ursnygg, men finast av allt var ljuset. Vilken kreativitet din dotter och hennes barn visar upp! Vad roligt!

2010-01-06 @ 19:23:17
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inga M

Cissi: Visst är egenhändigt gjort roligt! Kan tänka mig att det är kul med Sigge och snön. Valpar är ju lite försiktigare än vuxna hundar.Solskuggan: Tackar, jo älgbullar går bra. Jo tjälknöl kommer snart.Herta: Det vill bli så och det är roligt att få tid.Trolda: Rött vin dricker jag gärna men inte så mycket av, får fort huvudvärk av det.Suss: Nja , Calvados är inte min favvo. Jag tar hellre ett glas Eckes Edelkirsch till kaffet om jag får välja. Det är nog mest gubben som är Calvadosvän här. Barn och barnbarn är av det kreativa släktet. Både gener och Waldorf tror jag.2010-01-06 @ 23:59:21
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback