Hjort...
... ska vi tydligen bli bjudna på i kväll. Det är lite ovanligt för oss, men har smakat väldigt gott när vi har lagat till det eller blivit bjudna.
I går var gubben på möte stor del av dagen och när han kom hem så gjorde jag en gammal klassiker som vi inte ätit på ett tag nu; parisersmörgås. Det är stekt bröd, älgfärsbiffar, rå lök, tomatskivor, sallad, lite senap, ostskivor, svartpeppar och så ett stekt ägg ovanpå det hela. Gott men mäktigt och knappast någon bantarmat misstänker jag.
Vi var så hungriga att jag inte hann ta kort på anrättningen.
I går var gubben på möte stor del av dagen och när han kom hem så gjorde jag en gammal klassiker som vi inte ätit på ett tag nu; parisersmörgås. Det är stekt bröd, älgfärsbiffar, rå lök, tomatskivor, sallad, lite senap, ostskivor, svartpeppar och så ett stekt ägg ovanpå det hela. Gott men mäktigt och knappast någon bantarmat misstänker jag.
Vi var så hungriga att jag inte hann ta kort på anrättningen.
Kommentarer
Postat av: åsa
Lät jättegott, som en riktig "Dagobertare"..
Ha dé!
Postat av: Inga M
Åsa: Jag vet inte vad en Dagobertare är men säkert gott det också.
Postat av: Suss
Himla gott lät det och hur längesen jag åt något liknande vet jag inte. Den rätten var helt bortglömd i receptarkivet tills jag läste ditt inlägg! Jag förstår att det var hur gott som helst.
Postat av: Inga M
Suss: Det var bara såååååå läckert!
Postat av: Anonym
Vore spännande att se om du kunde laga ngr gormeträtter också
Postat av: Inga M
Anonym: Ha ha... vi har helt enkelt valt rätt umgänge!!
Trackback