2,8 miljarder i bonusar hos Nordea!

Och det skulle kunna vara mer säger ledningen! Man baxnar.
Hörde på TV igår att i bankvärlden betraktar man detta med folks bristande förståelse för de stora bonusutbetalningar som ett pedagogiskt problem. Man har inte lyckats får folket att förstå hur lönesystemet fungerar! Nej, det kan inte vara lätt att förklara att chefer som redan har fantasilöner ska få en prestationsdel utbetald när man lyckats så dåligt.

Heder åt Swedbank som i alla fall stoppade en stor del av bonusubetalningarna.

Kommentarer
Postat av: Jayne

TÄNK att det finns lärare (i skolans värld) som verkligen verkligen förstår !!! Jag visste att ni skulle finnas... tyvärr har jag inte råkat på någon LIVE så att säga. Attityden har varit: får skylla sig själv, han gör ju inget så...

Men precis som du skriver så är eleven expert själv och bordes lyssnas mer på.

Postat av: Inga M

Elevernas kunskap om skolan är viktig och värdefull. Den ska inte hanteras som spel för gallerierna.

2010-01-28 @ 19:49:29
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mia

Ojojoj.... "Det är faktiskt viktigt att människors prestationer avspeglas i deras avlöning." Betyder det här att jag m.fl dödliga inte gör speciellt mycket på våra arbeten???

2010-01-28 @ 21:07:00
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Inga M

Mia: Ja, så kan man ju se det hela också, vi vanliga dödliga som ibland lyckas riktigt bra med vårt jobb får inga bonusar. Men vi har nog varit dåliga förhandlare. Vi borde vara lite vassare för våra tjänster är rätt oumbärliga i ett modernt samhälle.

2010-01-28 @ 22:18:33
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Ailas

De där bonusdirrarna har tappat markkänslan för länge sedan, på samma sätt som de även tappat förståelsen för så mycket annat. Jag kan egentligen inte skriva så mycker mer än: Att de inte skäms!

2010-01-29 @ 00:20:23
URL: http://ailas.svenskablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback