Söner och släkting

Just nu, fredag kväll vid 8 tiden hade vi telefonkontakt med sönerna. De var tillsammans på en krog på söder, de skulle äta något tillsammans med Johan Seidefors och sedan se på Mats Rydström (Stockholmssonens f.d. arbetskamrat) som spelar i ett band som gör covers på ACDC . Sönernas respektive gör annat. Vi glädjer oss att sönerna  umgås nu när de bor i Stockholm båda två. Det hade vi inte kunnat ana när de växte upp och ständigt tävlade med varandra. De vill varje dag hålla sig uppdaterade om den benbrutna släktingens tillstånd.  Vi är glada åt att ha god kontakt med alla barnen, få bilder och sms från dotter och barnbarn, prata med sönerna ó sms;a.  Tacksamt med den moderna tekniken. 

LA - sonen vill försöka se Bonny spela i Midsommarkransen, han hade fått inbjudan. Bonny är en avlägsen släkting bördig från Blomskog, konstnär och musiker, boende i Stockholm numera.

Fnissar gemensamt  åt en norsk god vän som försökt ringa Telia men fastnat i knapptryckningscirkusen och gett upp. Försöker nu lösa dilemmat på egen hand.

Gubben har varit på bastu tillsammans med andra gubbar från byn i Signebyns skola. Där är det bastubad varje fredag kväll sedan urminnes tider. Jag sov middag under tiden (före middagen!) Vi har ätit en älggryta sedan, jättegod. Fredagsmys med Lets dance och lite bloggande. Jag gillar Stefan Sauk och Roland gillar hans danspartners klänning, ja eller det som klänningen inte döljer!  ;-)  Smällar man får ta när man själv kämpar med gumfläsket!  Nu ska vi snart se Villy och vi kommer att skratta oss fördärvade som vanligt. Han är så rolig.  Tänk att kunna bjuda på sig själv så till den grad! Han är bara idol. Han påminner i humöret om en av dem som Roland har anställda!  Jag säger inte vem!
Kommentarer
Postat av: Mia

Dagens teknik är underbar. Det är både billigt och lätt att hålla kontakt med människor långt bort eller för all del, även endast några km bort...

Postat av: Inga M

Mia. Uppskattas verkligen!

2010-02-21 @ 00:23:33
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback