Munkfors moppeåkning...

... i skolan finns här på You Tube.  Jag frossar inte i detta av sensationslystnad utan för att problematiken här sätter fingret på flera dilemman i skolan idag. De blir synliga i Munkforsfallet, illustrerade om man vill uttrycka det så. Jag återkommer till det senare.

Kommentarer
Postat av: anne

Sv. Kära nån, kära nån, kära nån...Rotorsaksanalys med hjälp av 5Whys var bara en liten, liten parantes i allt som är Lean (som egentligen är så enkel att man ofta inte förstår vad det är man ser, som Leif "Scania" Östling sa), jag kom bara på att man kunde tillämpa detta när det gällde de sönderplogade vägarna.Få se om jag framöver, litet då åch då, kan tänka ut bra exempel för bloggen för att illustrera detta.Eller om du vill kan du få mitt exjobb på mailen, försatt förvisso inom laboratoriemedicin men den grundläggande filosofin finns beskriven! :)

Postat av: anne

Du kan läsa vad som står på Wikipedia om Alice här: http://en.wikipedia.org/wiki/Alice%27s_Adventures_in_WonderlandVerkar inte vara mycket knark i den versionen...

2010-02-28 @ 09:57:11
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Anne: Tacksam för lite illustrerande exempel nu och då, eller en sammanställning på mailen som är begriplig för mig som lekman i sammanhanget. Ett helt ex-arbete kan jag nog tyvärr inte anse mig kapabel att begripa.Anne: Jag ska gå in och läsa om Alice. Fast jag förväntar mig nog inte att hitta något om knark där förstås.

2010-02-28 @ 10:11:32
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback