Inramningar...

... har jag låtit göra några stycken nu. Och jag har blivit jättenöjd. Vi har en bra ramaffär där man kan få goda råd också och det är viktigt.


Det här var ett vågat försök men det blev klockrent tycker jag. Ramen är svart, lite gammalt stuk med guld i och så en svart passepartout. Runt bilden i sig finns en smal guldkant. Bilden är det vackra tackkortet som vi fick av sonen och hans japanska fru efter bröllopet. Det är skrivet av en släkting till sonhustrun och han är duktig på att skriva japanska tecken vackert, kalligrafi. Glaset är ett helt nytt glas som tar bort reflexer men som ändå släpper igenom all färg i motivet. Det är lite dyrare men gör stor skillnad.

Vi bad att få en del av det som kom med tackkortet med på baksidan också. Det gick bra bakom ett glas där. Så här ser det ut.


Kommentarer
Postat av: Suss

Vilken vacker tavla det blev. Jag gillar färgkompostionen, när man tänker på bildens färger och väljer ram utifrån det. Dessutom, vilket fint minne från deras bröllop.

Postat av: Inga M

Jag är mycket förtjust i den här inramningen. Var ett tag rädd att den skulle bli för prålig och döda motivet men det gör den inte alls, den stämmer.

2010-02-04 @ 06:52:25
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Inramningen gjorde tackkortet väldigt vackert tycker jag. Vad står det på kortet; tack eller era namn eller sonen och fruns namn?

2010-02-04 @ 21:24:53
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Anne: Skam till säganes så kommer jag inte ihåg exakt vad som står där.

2010-02-04 @ 21:47:26
Postat av: Mia

Originellt och vackert. Kul att man kan vända på tavlan och få mer information.

2010-02-05 @ 18:14:12
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback