Hus rasar ner...

... nu och det beror på snön. Men gubben säger att vårt hus inte kan rasa för det har bärande väggar i mitten någonstans, det har inte de stora arenorna som faller nu. Hemskt med 1600 kaniner som begravdes i raset i Nyköping under Kanin-SM och ingen kan gå in för att rädda dem eftersom området inte är säkert. Och så rasade ett arenatak i Vänersborg. 
Båda rasen skedde nu natt till lördag så tack o lov skadades ingen människa.

Kommentarer
Postat av: Selma

Här är garagetaket skottat och än så länge kan man se ut genom den övre delen av köksfönstret. Nästan onödigt mycket snö om någon skulle fråga mig.

Postat av: Cissi

Nu tycker jag det räcker med snö! Vackert på alla sätt men det ska ju bort också... Här brukar vi ju inte ha någon skön vår utan det kommer en massa regn. Fast vi kan väl hoppas på annat i år.

2010-02-20 @ 09:11:31
URL: http://cissilina.blogg.se/
Postat av: Trolda

Ja det är inte klokt vad snö det är! I skrivande stund vräker det ner här och har gjort så sedan igår, och i kombination med kraftig vind bildas det rejäla drivor....bäst att hålla sig inomhus idag. Och Vänersborg´s nybyggda arena ja....som redan tidigare var väldigt omtalad...men TUR att ingen människa befann sig på platsen! Ja, nu vill vi väl inte ha någon mer snö! Ha en härlig lördag o mys framför OS-teven så, och kanske väntar fler svenska framgångar! =DTrolda - kram! =D

2010-02-20 @ 09:57:04
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: anne

Hjälp!!! Jag hade ingen aning om att det hänt, hade faktiskt funderat på att gå dit och titta!Stackars ägare til de kaniner man inte fått ut, utställningskaniner är nog inte den sorten man låter stå ute året om i vinterbonade burar, de lär inte må så bra om de mår över huvudtaget....

2010-02-20 @ 10:08:10
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Man fattar att tak rasar...igår rasade taket på vindskyddet till hästarna, ändå tyckte vi inte det var sååå mycket snö på det. Tog bort snön på verandan och altanen igår kväll, idag blir det nog skotta hela dagen, men värst är det att det driver igen, lilla jag syns inte bakom vissa högar....(dom är höga inte breda)Har du kollat yr gällande tisdagen? ser inte så kul ut, men vi känner väl gemenskapen eller vad tror du??Ha det gott, Kram

2010-02-20 @ 11:20:58
Postat av: Inga M

Selma: Samma här, halva fönstret är borta bakom snön.Cissi; Nej nu har allt blött redan kommit ner så det blir en torr och varm vår!Trolda: Tur att det var på natten raset skedde och inte en vardag med många människor i fara. Jag ska satsa på trist städning idag, sån där som man inte gör annars. Jag skulle gissa att det blir många som städar idag. Gubben däremot tänker som vanligt mer ekivokt om hur folk sysselsätter sig vid oväder och tror att den här dagens ofrivilliga hemmatillvaro kommer att kunna avläsas i födelsestatistiken om nio månader.Anne: Jag tänkte på Dig när jag läste om det här. Nej jag tror inte att utställningskaniner mår så gott i snö och kyla. Roland påstår att Nyköping nu måste ha fått Sörmlands största rävåtel. Men stackars kaninägare.Ingrid: Jag har inte kollat på yr.no än om tisdagen men jag gissar att vi kan få känna på en ovanligt djup gemenskap. Brukar inte nära döden-upplevelser ge den effekten?2010-02-20 @ 11:39:35
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inga M

Ingrid: Himla trist med raset hos Er, men det drabbade ju ingen som var under hoppas jag, det är ju huvudsaken.

2010-02-20 @ 11:40:32
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

"Vi" har glömt att det kan bli så mycket snö som det är i år. Visst hade vi sånt här väder i vår barn- och ungdom? Jag var då insnöad mer än en gång i Samsala. Hörde på nyheterna i morse att det hade rasat ett tak över ett stort grisstall eller vad det nu heter där grisar håller till. 1988 rasade taket i idrottshallen på mina barns skola i Umeå. Tack och lov skadades ingen.

2010-02-20 @ 12:16:53
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Nej ingen levande varelse skadad:) Ja, vi kommer nog få en sådan upplevelse på tisdag, men vi har ju varandra tack och lov, plus några goa ungar förstås!! Men nu är jag rejält trött på snö!!!!!

2010-02-20 @ 15:31:24
Postat av: Inga M

Suss: Nja men tror Du att det var så mycket snö då? Vi var ju så små så redan små drivor föreföll stora. Det här med rasande hallar är så dåligt här i södra Sverige speciellt.

2010-02-21 @ 00:20:50
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback