Heaven or hell...

... är bara bäst! Vi har lyssnat på Melodifestivalen för första gången i år! Timotej var också bra och Alcazar helt ok. Men sen fanns mycket dåligt också, Darin var trist men tilltalar småtjejer, tyvärr är det de som röstar mest tror jag.

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja, jag upplever också att det är ett generationsskifte bland lyssnarna i Melodifestivalen i år. Antingen det eller så är det riggat på något sätt (vilket jag naturligtvis inte tror om ett hederligt svenskt program ;-)). Artisterna som går hem i år är så vitt skilt från artisterna som har gått hem alla andra år så jag blir direkt förvånad. Själv har jag nästan givit upp Melodifestivalen på grund av alla deltävlingar. TV:n står på så att jag åtminsone hör den liten del av alla bidrag, men jag får sällan något helhetsintryck då jag inte sitter där och tittar på det.

Postat av: Inga M

Marie: Vi gör som sagt oftast andra saker på lördagskvällarna men nu var vi insnöade, utlämnade till TV-utbudet. Jag orkade inte sitta och lyssna på allt heller. Vi åt kvällsmat först framför TVn sen lyssnade jag mest på godbitarna men annars var det tvätt och blogg och tidningsläsande.

2010-02-21 @ 07:40:45
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

I vanlig ordning tittade jag med ett halvt öga och lyssnade med ett öra; och jag bröt nästan ihop över Timotejbrudarna! Jag fixar inte sådan musik (komkomkom och somsomsom), hur colgatefräscha de än var.Min melodifestivalsfavorit är Dolph, speciellt när han är ute och far med sedgewicken!!!

2010-02-21 @ 09:24:39
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Anne: Tvärtemot Dig så gillar jag verkligen det här med lite folkmusikstuk också i schlager. Dolph var en positiv överraskning. Han ser så smörig ut på bilder från USA, som jag antar har varit hans hemland länge, men sån verkar han inte alls vara. Det finns mycket självdistans där. Det är alltså sedgewick det heter, hans fordon. Inte fel alls.

2010-02-21 @ 10:02:01
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Selma

Lite sömnigt var det, men maken hade en han kände eller ptjaaaa, kände och kände men ändå, som var med...

2010-02-21 @ 11:13:02
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Lotten

Vi sitter ju troget varje lördag och jag är nog lite "mello-galen". Men i år har de flesta låtar varit en enda stor gäspning. I går skulle jag dessutom administrera läggningen av fem barn samtidigt så jag missade Timotej. Men de gick hem hos maken. Så han t.o.m. röstade. Trots att jag gillar folkmusikstuket så var den nästan lite klämkäck för mig...

Dolph bara älskar jag - och alla förutfattade meningar har jag fått avskaffa!

2010-02-21 @ 17:10:39
URL: http://blottenblogg.blogsome.com
Postat av: anne

Hmm...Jag tror jag hörde maken kalla den Sedgeway när vi skrattade åt det hela vid matbordet.Ja, du förstår, folkmusik har jag en allvarlig allergi emot. I levande livet klarar jag små doser men när polskorna avlöser varandra, då får jag utslag och andnöd, det går bara inte...

2010-02-21 @ 19:09:06
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: anne

Jamen si, nu ska du inte blanda in Rogr Pontare i Timoteijen!!! Roger Pontare är nu en HELT annan sak!!!

2010-02-21 @ 20:20:17
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Anne: Ser man på, Pontare var godkänd men inte Timotej!! För mig är det rätt mycket samma grundidé men ok, smaken är som baken och det ska vi väl vara glada för.

2010-02-22 @ 19:39:30
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback