"Läkare utan gränser"Jag har hittat en organisation som (ännu ) inte är besudlad av rykten om korruption, slöseri och lurendrejeri, "Läkare utan gränser". Jag hoppas fortfarande på att det ska vara ok att skänka pengar dit och jag tror att det mesta av pengarna går till välgörande ändamål. Dit skänker jag pengar ibland.

Kommentarer
Postat av: Inger Maryissa

Jo, Läkare utan gränser, tror jag på och litar på också

Postat av: Lena

Håller med dig! Hoppas att det fortsätter så.

2010-12-16 @ 11:24:09
Postat av: åsa

Hitintills har jag skänkt till Läkare utan gränser för jag vill tro, att de har "rent mjöl i påsen" och jag tycker att de gör ett så otroligt arbete.

Beundransvärda människor som gör så mycket gott, det måste ju bara uppmuntras..

Förresten...

Bergvärmepumpen vi har är en IVT Greenline som har funkat klockrent hela tiden ända till nu och min teori om att den krånglar, den är, att det har varit en massa korta strömavbrott hos oss senast tiden (grävningar strax bredvid) och jag tror att pumpen "ballat ur" på grund utav det...

Ja, det återstår att se när reparatören varit hit.

Ha dé!

2010-12-16 @ 15:55:34
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: Landkrabba

Svårt det där med välgörenhet. Man vill ge pengar men efter allt som stått i media vet man ju inte hur mycket som kommer fram. Man vill ju att så mycket som möjligt ska komma till de som behöver men även om bara några kronor kommer fram så är det mer än ingenting. Jag stödjer lite olika organisationer. Är världsförälder och isbjörnsfadder, köpte nyligen en åsna via ActionAid och ger regelbundet pengar till Sjöräddningssällskapet som ligger mig varmt om hjärtat.

2010-12-16 @ 17:42:02
URL: http://landkrabba.blogg.se/
Postat av: May Flodström

Jag stöder också läkare utan gränser jag tror att de gör en stor insats och att det förhoppningsvis inte finns nån ful fisk bland dem.

2010-12-17 @ 04:15:39
Postat av: Suss

När vi hade välgörenhet på min förra skola skänkte vi alltid till "Läkare utan gränser." På den nuvarande har vi en direktkontakt med en särskola i Tamil Nadu i Indien, de har varit hos oss och vi har varit hos dem, så där vet vi att allt går fram! Skönt att din blogg funkar igen.

2010-12-17 @ 21:25:14
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback