Dustbuster ...

... har vi investerat i, äntligen!


Den laddar sig i väggen. Den är en stor variant med hela grejen som hänger där och då får man roterande borste i munstycket. Man kan också välja att ta lös den lilla "bullen" på mitten och då har man en variant som passar att suga upp exempelvis smulor på bordet med. Den har bättre sugeffekt än centraldammsugaren. Funkar jättebra.

Kommentarer
Postat av: åsa

En sådan vill jag också ha, men maken tror inte att den är bättre än en "traditionell" hand/bordsdammsugare, får väl hoppas att du kommer att skriva bra omdöme om Dustbustern..

Ha dé!

Postat av: Landkrabba

Jag har en chockrosa och är jättenöjd! Dock är den inte så bra på att suga upp allt grus man drar in nu på vintern...Och som svar på din kommentar. Jo, jag tycker att man får göra skillnad på att vara mamma och sjöman eller pappa och sjöman. Kalla mig gammaldags men jag är övertygad om att det är svårare för mamman att lämna sitt barn än för pappan. Mamman har ju burit, fött och ammat barnet och jag tror att det finns otroligt starka band mellan mamma och barn. Självklart finns det starka band och känslor mellan pappa och barn också men ja, jag tror det är annorlunda. Biologist, djuriska instinkter, något åt det hållet. När min sambo och jag bestämde oss för att skaffa barn gick jag iland. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att segla efter det och lämna vårt barn hemma. Jag vet flera kvinnor som seglar trots att de har både ett, två och tre små barn hemma. Det är beundransvärt men jag hade aldrig fixat det.

2010-12-19 @ 10:35:45
URL: http://landkrabba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback