Litauisk bil...


... ja eller något slags van, vit, täckt liten buss stod i går kväll, söndag,  uppe vid nolare Murstenstjärn när vi åkte  hem efter  att ha släppt Jazz vid Bremosse. Två män satt utanför bussen och åt när vi passerade och de såg ut som alldeles vanliga svamplockare men det kan vara bra att veta i alla fall eftersom bilar med Lt -märkning ibland har haft andra ärenden här i bygden.

(Asch, jag flyttade texten hit och den blev så konstig! Ursäkta Ailas, Din kommentar blev borta)


Kommentarer
Postat av: Selma

Texten blev rätt märklig här med.

Postat av: Suss

Det är inte konstigt att man funderar lite extra när de sitter så där vid vägkanten.

Vi var på väg till Åsbro för någon vecka sen, då stod det numera klassiska paret vid vägkanten och vinkade och ville att vi skulle stanna. Du vet, de som vill ha pengar till bensin mot ett äkta guldsmycke eller en Rolex.

Polisen kom med en varning några dagar efter, de kanske flyttade till Värmland?

2010-08-23 @ 10:23:40
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Lena

Den magiska dagen för Jazz att få komma loss i skogen! Önskar honom en riktigt fin säsong, med många drev och utan skador.

2010-08-23 @ 11:43:05
Postat av: Frikadellen

Förlåt för att jag antalgigen både verkar vara naiv och korkad, men vad signalerar Lt i era bygder? Genuint nyfiken :D

2010-08-23 @ 14:41:41
URL: http://frikadellen.blogg.se/
Postat av: Anonym

SElma: Vet inte varför.Suss: Man får se upp och inte vara för naiv minsann.Lena: Japp, det är släppdags för hund, äntligen leker livet igen.Frikadellen: LT är nationalitetsbokstäver för Litauen. Vi har ibland haft organiserad brottslighet från det landet, kamouflerad som bär / svampplockning. Sedan dess så är vi lite försiktiga och skriver upp bilnummer och kollar upp var de befinner sig. Men detta var säkert bara helt vanliga svampplockare, inget har stulits det senaste dygnet så vitt jag vet.

2010-08-23 @ 18:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback