Lågvattenmärke i valkampen i Årjäng...

... presenterades idag, tisdag,  från Lena Karlsson (v) och det vänsterdominerade (Rino Rotevatn) teveprogrammet Värmlandsnytt:

Man anklagar Kjell Ericsson (c) , fullmäktigeledamot i Årjäng, för att ha varit jävig i besluten om torget i Årjäng. Det är inte sant. Det är ren lögn. Frågan fanns på dagordningen i fullmäktigemötet före sommaruppehållet då Kjell var med, men frågan togs inte upp då, diskuterades inte, inget beslut fattades då utan ärendet återremitterades omgående. Alltså deltog Kjell vare sig i någon diskussion eller i något beslut i ärendet.

Beslutet fattades på gårdagens sammanträde och då var Kjell inte närvarande.

Lena Karlsson (v)  pratar om kladdigt, men det här känns kladdigt; att ta till rena lögner via media i valdebatten. Den här typen av smutskastning studsar tillbaka och ställer hela vänsteroppositionen i Årjäng i en dålig dager. Man måste vara desperat om man tar till den här typen av kampanjmedel. Det vore justare att diskutera sakfrågor, delta i försöken att rätta till torget, istället för att komma med fula personangrepp som dessuotm inte ens är sanna.

Extra konstigt blir det när kritiken kommer från Lena Karlsson som valde att inte ens delta i det kommunala beslutet om att bygga Färjan på gamla torget. Hon var ju en makthavare som hade haft chansen att säga nej och resevera sig om hon ansett att det var ett felaktigt beslut. Hon borde självklart ha valt att delta i det beslutet om hon ansåg att det var viktigt. Det blir lite märkligt att välja bort det tillfället och så komma i efterhand och kritisera. Socialdemokraterna deltog däremot i beslutet att bygga Färjan och hade inga invändningar. Det var enigt, alla bär ansvaret för att det blev som det blev. Men medan Alliansen nu försöker hitta en ny lösning som kan rätta till det hela, så väljer vänsteroppositionen att bara klaga.

Jag har inte engagerat mig särskilt mycket i valet i min kommun, men det här var för lågt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback