Kanonrolig matutställning ...

.... var det på Stortorget när jag besökte Örebro. Det bjöds på provsmakning av franska delikatesser av olika slag. Himla smarrigt. Ett stort partytält fullt. Jag kunde inte köpa vinbiljett och gå runt och dricka också eftersom jag skulle köra bil efteråt men mycket god mat smakade jag på. Och köpte med ett lager hem förstås. Det fanns ett antal fina ostar och goda marmelader. Bäst är nog syltad ingefära.


Kommentarer
Postat av: Ailas

Jag skriver eg om Vadköping, men där kunde jag inte kommentera av någon anledning.Sådana här gamla stadsmiljöer är underbara att skåda, även om jag inte idylliserar det obekväma i det gamla livet. Det är så skönt att man på några håll behållit de gamla husen och vissa håll, som i Eksjö (som jag bloggade om för lite sen) har man varsamt renoverat husen till beboeliga. Men visst är det nyttigt för oss att även se de ursprungliga miljöerna! Oj så bortskämda vi är!!!

Postat av: Inga M

Ailas: Nej det gick inte att kommentera där, men jag gick in och publicerade inlägget en gång till, så nu går det att komma fram med kommentarer också.

Nej, Du har rätt, man ska akta sig för att idyllisera det gamla livet och dess bostäder eftersom de ofta var osunda och kalla. Men det här området är otroligt vackert att se och om folk fortfarande får bo där och kan bo där så är det kul. Eksjö är jag också väldigt förtjust i, har bloggat om det flera gånger när vi varit där.

2010-09-01 @ 06:37:01
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mia

Matutställningar är kul och läckra. Jag kommer inte iväg så ofta, men de gånger jag gör det gillar jag det verkligen.

2010-09-01 @ 19:05:26
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback