Gourmetmåltider ....
Vi åt först kräftor till förrätt som vi hade med, det var med hattar, sång och hela köret.
Sen grillade Marek kalkon i mindre bitar, chilisås med, potatissallad med dill bl.a., stekt annanas penslad med jordnötsolja, små stekbananer ( som från början är gröna och ska vara bruna när man lagar till dem).
Hur gott som helst:
Det lät gott alltihop.
Lät inte illa alls! Fast det där med bananerna skulle jag nog hoppa... Annars tycker jag att maten ofta smakar lite extra utomhus, i vart fall om vädret är gott.
Proffs är alltid proffs, så är det. Hade föromsistens det stora nöjet att äta mat som lagats av en kock på en lyxkryssade. En upplevelse helt klart, inte minst att se honom jobba!
Nog för jag ätit kräftor både lördag och måndag, men jag hade gärna varit med och ätit hos er också. Det där med kalkonen och det andra lät jättegott! Vad vi bloggar mycket om mat du och jag....!
Nu blev jag hungrig...
Alla: Håller med om att det är roligt att se ett proffs arbeta, han har inte så brått vid grillen heller som vi andra. Han väntar ut att det blir färdigt, vänder ofta och pysslar om maten. Mat är centralt i livet.