Gourmetmåltider ....

.... blir det väl inte alltid när vi äter nere vid sjön, grillar och så. Men i lördags var det verkligen på den nivån. Det var  ett proffs vid grillen, Marek. När han inte semestrar här så jobbar han på Steigenberger Hotel i Hamburg.

Vi åt först kräftor till förrätt som vi hade med, det var med hattar, sång och hela köret.

Sen grillade Marek kalkon i mindre bitar, chilisås med,  potatissallad med  dill bl.a.,  stekt annanas penslad med jordnötsolja, små stekbananer ( som från början är gröna och ska vara bruna när man lagar till dem).

Hur gott som helst:


Kommentarer
Postat av: Selma

Det lät gott alltihop.

Postat av: Ailas

Lät inte illa alls! Fast det där med bananerna skulle jag nog hoppa... Annars tycker jag att maten ofta smakar lite extra utomhus, i vart fall om vädret är gott.Proffs är alltid proffs, så är det. Hade föromsistens det stora nöjet att äta mat som lagats av en kock på en lyxkryssade. En upplevelse helt klart, inte minst att se honom jobba!

2010-08-18 @ 20:06:39
URL: http://ailas.svenskablogg.se/
Postat av: Suss

Nog för jag ätit kräftor både lördag och måndag, men jag hade gärna varit med och ätit hos er också. Det där med kalkonen och det andra lät jättegott! Vad vi bloggar mycket om mat du och jag....!

2010-08-18 @ 21:35:08
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: anne

Nu blev jag hungrig...

2010-08-18 @ 21:40:33
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Alla: Håller med om att det är roligt att se ett proffs arbeta, han har inte så brått vid grillen heller som vi andra. Han väntar ut att det blir färdigt, vänder ofta och pysslar om maten. Mat är centralt i livet.

2010-08-18 @ 23:05:33
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback