Går inte att kommentera ...

... en del inlägg är ett fenomen som dyker upp då och då. Selma påpekade i en kommentar på annan plats att skoreklaminlägget nedan inte gick att kommentera. Då gick jag in och publicerade det inlägget igen ett par gånger, efter det så kan jag kommentera i alla fall och hoppas att andra också kan. Tack Selma för kommentaren, annars hade jag inte blivit uppmärksam på detta.

Kommentarer
Postat av: Selma

Ptjaaa, idag har det varit fel 404 på en massa blogg.se bloggar. Ibland tar man sig runt det och ibland går det inte. Undrar om svaret från blogg.se då blir att lägga dessa urjobbiga ordverifikationer på alla sina bloggar igen. När de finns där tappar man sugen för att kommentera.

Postat av: Ailas

Kommentarsfunktionen kan krångla både här och där ibland och orsakerna kan vara olika. Det händer ex ibland att en kommentar "bara försvinner" (som för dig hos mig tidigare idag). Jag har lärt mig via den hårda vägen att kopiera längre inlägg och kommentarer före publicering. Där har jag sparat både irritation och tid.Jag skrev ett svar till dig ang skolket, förresten. Det är trevligt att ha lite dialog kring detta!Kram

2010-08-03 @ 13:11:29
URL: http://ailas.svenskablogg.se/
Postat av: Suss

Här hos dig har jag varit med om några gånger, att det inte gått att kommentera inlägg. Vad beror det på, vet du det? Du som fick in mig på det här med att blogga, måste också vara min handledare som kan ge svar på alla frågor!

2010-08-03 @ 23:06:52
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inga M

Alla: Ingen aning om varför det ibland inte går att kommenterar vissa inlägg. Blogg.se är ibland en märklig plats.

2010-08-04 @ 08:21:04
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback