Efter ...

... ligger jag med bloggen. Hinner inte med; gourmetgrillning, båtuflykt idag söndag med snarkilsfolket, valkuvertsistoppning, farväl till D och G för den här gången med ett glas champagne i kväll söndag. Tiden bara går och går, och alla de här dagarna som kommer och går, inte fattar vi att de är livet, eller hur man ska uttrycka det. I morgon måndag är det jobb igen.

Kommentarer
Postat av: Ailas

Ibland kan det hopa sig, men det är bara som det ska... Bloggen är trots allt inget måste, men visst ställer den lite "krav" på oss?När jag har tid (och lust), skriver jag utfyllnadsinlägg som jag sparar i arkivet. Sedan tar det bara en minut att lägga upp dem.

Postat av: ingrid

Ja idag var det jobb igen, och det kändes i hela mig vad jag kommer att sakna vårt samarbete, inget fel på andra men det finns bara en Inga....men är tacksam för de två åren vi fick, sparar dem som ett kär pärla i mitt livshalsband!!!!Kram

2010-08-16 @ 20:02:48
Postat av: Trolda

Ja tiden bara rusar iväg! Här har det jobbats mycket ett tag nu, kära danskar på besök, släkt o Vänner som skall hinnas med och en SOMMAR som går mot sitt slut...(!) Bloggandet har även för min del blivit "lidande", men snart har vi den lugna tiden vi kallar HÖST här och kvällarna blir till inomhus-mys o därmed mer bloggtid :)Trolda - kramar =D

2010-08-16 @ 20:12:03
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Mia

Jo, det är detta som kallas liv, sägs det i alla fall.

2010-08-16 @ 20:20:29
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Inga M

Ailas: Jag har också ett antal extrainlägg som ligger o väntar. Men en del av det som händer är roligt att skriva om också.Ingrid: Vi kommer absolut att fortsätta ses i jobbet fast på ett annat sätt än förut. Men vi har två fina år bakom oss.Trolda: Hösten är egentligen min favoritårstid. Vi tillbringar mycket tid i skogen med hundarna och det blir som Du skriver, myskvällar.Mia: Ibland jäktar man för mycket och vill hinna med allt.

2010-08-17 @ 05:05:33
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback