Dålig film!

SF Bio: Bröllopsfotografen

Äntlligen har vi sett den här filmen, Bröllopsfotografen. Många har berömt filmen och sagt att den är rolig. Jag tyckte den var urkass! Vare sig storyn eller personerna i filen hade ett uns av trovärdighet, de var bara karikatyrer. Det hjälpte inte att Tuva Novotny gjorde ett bra skådespelarjobb (hon är bra). Men en hel film som består av något slags pedagogiskt budskap med övertydliga floskler om olika samhällsklasser, staplade på varandra, det blir för tråkigt. Sen vet inte jag om icke-värmlänningar kan roas av att höra värmländska talas, en del påstår ju det,  men det biter inte på mig i alla fall, jag hör det ju hela tiden. 
Se inte den här filmen!

Kommentarer
Postat av: anne

Jag håller mig helst på avstånd från dylika konstyttringar.

Postat av: åsa

Tyckte också att filmen var kass!

Trodde ju att den skulle vara bra eftersom det var bra skådespelare med, men...

Ha dé!

2010-08-09 @ 09:50:53
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: Selma

Humor, det är riktigt svårt det.

2010-08-09 @ 10:02:49
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Herta

Jag är så dålig på att hinna se filmer. Har inte hunnit dit ännu.

2010-08-09 @ 10:14:07
URL: http://hertabloggen.blogg.se/
Postat av: Mia

Ja, jag såg hela... men ingen film jag tyckte var något att ha. Det är nog med böcker som med filmer, de jag gillar de får ett eget blogginlägg. Men det är ju lika kul att läsa om sådant som folk inte gillar... Inte lika kul att skriva om...

2010-08-09 @ 13:12:25
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Ailas

Tror inte att jag ens skulle överväga att gå på den där filmen. Å andra sidan ser jag just inga andra filmer, heller... Jag har alltid varit bokmänniska, då jag tycker om att skapa mina egna bilder.Övertydliga s k "roliga filmer" är pest, så jag tar din varning på fullaste allvar.

2010-08-09 @ 14:29:26
URL: http://ailas.svenskablogg.se/
Postat av: Suss

Jag har också hört att den ska vara sååå rolig. Hoppas någon har den så jag slipper betala för att se den, om jag nu ska det???

2010-08-09 @ 21:44:32
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Frikadellen

Svenska komedier är ir egel rätt misslyckade faktiskt...

2010-08-09 @ 21:53:13
URL: http://frikadellen.blogg.se/
Postat av: Inga M

Alla: En hel film full med arbetarklass som har stora tatueringar, sitter i den mörka gillestugan och smaskar på chips, som hela tiden pratar om pengar, som är nöjd med att vara fattig o arbetslös osv osv. Och en överklass som är otrogen mot sin fru, hycklar känslor, utnyttjar människor i sin närhet som driftkuckun, inte pratar om viktiga saker enbart konverserar, som hela tiden manipulerar sin omgivning. Och som har fina kalas. Nej det var helt sjukt!

2010-08-09 @ 22:40:24
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback