Agenda !

En riktig skitdag först, idag onsdag. Pjoskat mig på jobbet har jag gjort och tyckt synd om mig förstås. Men Ingrid haffade mig vid lunch och drog i väg mig ut på riktig mat (hotellet) och riktigt kaffe (Broms!). Tack snälla ängel för det, det behövdes! Sen orkade jag hålla på till klockan var över 6 på kvällen med lite fika på eftermiddagen. Jag som inte är van vid kroppsarbete får träningsvärk av det här lyftandet och plockandet hela dagarna. Nu är alla lådor uppackade, bara lite mockel kvar ¨på borden. Och dator fattas. Vi ses imorgon igen!

Gubben har gjort rundresa till olika företag i kommunen tillsammans med riksdagsman Eric A Ericsson; Lappelisa, Trollgott osv.

I morgon ska vi ringa och sjunga för ett barnbarn som fyller år. Sen är det jobb under dagen med ett par möten, resten av dagen går åt till att plocka rätt på allt på den nya arbetsplatsen. På lördag kväll är vi bjudna på mat. På måndag börjar jobbet på allvar, barnen kommer till skolan i vår kommun.

Sedan så småningom så ska gubben på björnjakt (kanske, han har inte bestämt sig än, beror lite på jobbet) I så fall blir det uppåt Sveg till någonstans. Det är björnjakt i Värmland också men bara ett par stycken tror jag och de brukar snabbt bli fällda. Det sköts alltså björnpass här förra veckan, det ska göras varje år, teorin tar man en gång för alla.


Kommentarer
Postat av: Mia

Jag hoppas att den här dagen känns betydligt bättre! Men vad jag förstår så blev em bra igår?

Postat av: Inga M

Mia: Mmm efermiddagen blev ok. Nu ser jag slutet på flyttbestyren.

2010-08-19 @ 06:40:04
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback