Söndag - en tung dag!

Vi var på travet och åt mat, Roland delade ut pris i ett lopp,  vi såg en ny utställning på Travmuseet med illustratör Marie Bergströms bilder på legendariska hästar i Årjäng; Tigerbrand, Jana Bloc osv.  Vi pratade mycket med Herbert och och Lisa i Laxarby. Ett bra koncept till utställning och kanske kommer jag att lägga ut bilder från den. 

 Men just nu orkar jag inte, det har varit en tung dag, en lessen dag, en dag med mycket sorg. Det blir så, idag och andra dagar framöver antar jag. Kan inte just nu förstå hur jag ska orka jobba i morgon, men samtidigt vet jag rent intellektuellt att det kommer att gå bra när den nya dagen väl inträder. Det är väl så här det kommer att bli nu ett tag framöver. En dag i taget. Och det går inte i förväg att veta hur det blir och hur det kommer att kännas.

Kommentarer
Postat av: Mia

Det är tungt i livet vid sådana här tillfällen. Jag var föräldraledig när min mamma gick bort, hade fullt upp med två små, men hade en hel del tid att tänka och reflektera vad jag minns nu i efterhand. Det är 25 år sedan jag förlorade min mamma. Det gick lång, lång tid innan det gick en dag utan att jag tänkte på henne.

Postat av: Anonym

En dag i taget. Mer har man inte kontroll över. Skriv ner dina känslor, det gjorde jag och det kändes skönt. Det kommer att bli lugnare snart, när det overkliga blir verklighet.

2010-04-26 @ 21:41:07
Postat av: Ingrid

Glad att du kom idag, vissa dagar är tyngre än andra och man vet ej i förväg vilka de är, men det måste få ta tid för att sedan kunna kännas bättre....tillsammans fixar vi dagarna vet du min kära vän o kollega!!Kram

2010-04-26 @ 21:52:03
Postat av: Inger Maryissa

Förstår hur du känner.

Sorgen och saknaden kommer i vågor och man får ta en dag i taget.

det blir så en tid tills sorgens vågor blir lite lugnare,

men saknaden går ju aldrig över, men man lär sig leva med den.

Stora Kramar

2010-04-26 @ 22:53:16
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback