PÅSKAGENDA!

Tja,  långfredag blir det förberedelser för gäster på kvällen, två norska par från Egenäs, ja åtminstone sommarhus på Egenäs; U och H på Önnebyn och S och I lite längre ut på Larssonsgården (heter nog nåt annat men jag har alltid kallat den så) . Det blir traditionell svensk påskmat. Kanske kommer släktingar hit på påskafton under dagen och äter något. Konstrunda blir det nog på något sätt men hur och vart vet jag inte. Sen på påskdagen har vi besök från Deje, T och A-M + Snarkilsfolk R och Å-B. Då blir det inte påskmat för det är de nog trötta på då efter ett par dagar så det blir en kycklingrätt istället, funderar på den.

Sen måste jag ta itu med förfallet runt mig i hus och trädgård och hos modren. Det har bara inte varit tid att snygga till och påskpynta det allra minsta.

Kommentarer
Postat av: Mia

Önskar er en härlig påskhelg! Du är en "gammal pålitlig bloggvän" som ofta kommer med både genomtänkta och intressanta kommentarer i min blogg. Trevliga inlägg i din egen blogg gör att jag återvänder hit gång på gång.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback