En miljon per år...

.... satsas på brottslingen Oskar som begick våldtäkten i Bjästa och han har goda chanser att därmed bli rehabiliterad . Få återfaller i brott efter den behandling som han ska få. Det är bra! Det är alldeles utmärkt.

Jag undrar hur mycket som satsas på att brottsoffret ska få läka sina sår och komma på fötter igen? Hoppas att hon också får en möjlighet till ett bra liv och kan hitta en väg tillbaka till något slags tillit till omvärlden.  Det vore inte mer än rätt.

Kommentarer
Postat av: Gubben

Jag tycker det verkar som om "oskars" mamma också är i behov av hjälp att hitta igen verkligheten...Men det var för

GLAD PÅSK!

jag egentligen kom hit!

Postat av: Lena

Jag tänker som Gubben. Denna stackars mamma säger fortfarande till media, att hennes son är oskyldig.

Det är t.o.m två brottsoffer i Bjästa, som bör få all hjälp de kan behöva. Och deras stackars klasskamrat, som heter Oskar på riktigt. Han har tydligen blivit hårt ansatt av hot i mail och telefon. Vilken olycklig röra det blivit.Men lärorikt för många, så länge man minns vad som hände i Bjälsta. Knutby är ett annat ortnamn, som engagerat många.GLAD PÅSK!!!

2010-04-01 @ 22:21:43
Postat av: Marie

Ja, brotsoffer här i Sverige är ju inte direkt bortskämda med vare sig behandling eller ersättning. Vi får hoppas att det dock är annorlunda denna gång...Önskar dig en riktigt glad påsk!!

2010-04-02 @ 06:57:27
URL: http://www.mariee.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback