275 ...

... personer kom till Travklubbbarnas gala på hotellet i Årjäng i kväll. Det var alltså fullt hus och fler som velat ha biljett för att vara med. Himla rolig idé att festa av alla istraven på en gång, istället för att varje travklubb har sin egen lilla fest efter sin travtävling. Det var en roligt tillställning och det kan bero på att deltagarna representerar ett tvärsnitt av befolkningen i vår kommun. Gemensamt är travintresset förstås eller någon anknytning dit, men f.ö. så var alla med, ungefär lika många kvinnor som män, en åldersfördelning från över 80 år ner till 16 år och här fanns både fattig och rik (fast det syns sällan utanpå här  i landsorten vem som är välbeställd). Jag tror att det är blandningen som gör en fest rolig. Vi fick kanongod mat och bra service trots att vi var så många, strongt gjort av hotellet. Om man nu ska vara lite kritisk så är det förstås över att det bara finns två toaletter på så mycket folk och efter några öl så var det kö förstås.

Kommentarer
Postat av: Selma

Det där med toaletter och fester med öl. Min partyblåsa är inte vad den borde vara och många gånger har man svurit ramsor över toaköer...

Postat av: Jocke

16 år, trodde det va 18 på hotellet? Finns en handikapp wc vid bowlingen också..

2010-04-11 @ 20:25:27
Postat av: Inga M

Selma: Nja det måste vara en miss med endast 2-3 toaletter på en festsal som tar närmare 300 pers. Och som dricker öl och vin när de festar.Jocke: Ok jag kollade inte leg, bara gissade på ett ungefär. Jag kan ha fel om åldern.

2010-04-11 @ 22:22:46
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback