Stora kantareller...


...kan man hitta i år! Den här bilden kom precis från gubben som är ute och jagar med Leta, hamiltontiken idag lördag morgon. Och han har stora nävar så i jämförelse kan man se att svampen är jättestor. Hoppas han kommer hem med en kasse färdigrensade fina kantareller!

Lite avundsjuk är jag på att han har köpt en ny Ericssonmobil, cybershot. Jag måste komma till skott och byta ut min gamla dåliga som nästan inte fungerar alls.

Kommentarer
Postat av: Mia

Åh vad fin kantarellen är.Litet avundsjuk blir jag... känns som om jag måste ta några dagars semester för att få ordning på mitt liv. Jag kan inte säga att det känns som om jag fått någorlunda ordning i min lägenhet än, diverse krämpor har bromsat, men även en del andra intermezzon. Plus att jag bara MÅSTE ha litet sociala kontakter även på fritiden ibland...Jag vill ju också komma ut i skogen... Det är inte bara "tid" som saknats, kanske lika mycket "energi" till det. Jag vet ju att jag mår så himla gott när jag får gå o lulla i skogen... s

Postat av: fia

det va mig en bamsing till kantarell... kanske ska man ge sig ut och titta efter ifall man hittar någe.. fin blogg du har .

2009-09-05 @ 11:09:09
URL: http://ajaxen.blogg.se/
Postat av: Lotten

Wow! Nu blev jag avundsjuk!

Åt sås med hemplockade kantareller igår. Jag kan banne mig äta det som godis;-)

2009-09-05 @ 12:39:51
URL: http://blottenblogg.blogsome.com
Postat av: Inger Maryissa

Oj, det var en stor kantarell.

Det verkar finnas mycket svamp iår.

Och det är ju så gott med svamp.

Ha en fin fortsatt helg.

Kram

2009-09-05 @ 14:12:05
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback