Långpromenad idag också...

blev det, idag är alltså torsdag. Vädret provocerar fram sånt just nu. Man måste gå. Det är rena sommarvädret, solsken och varmt. Åtminstone så länge solen är uppe. På nätterna är det frost och kvällen var klar och kall.
Myggorna har frusit bort, tack o lov!

 Vi dristade oss till att steka kolbullar med tyska fiskegäster en stund nere vid deras brygga vid Brogärdet. Vi började kl 8 på kvällen och det blev snabbt absolut mörkt och rätt kallt. Men vi hade en brasa och trevligt var det. De kom från en liten ort 50 mil från Frankfurt, i Elsass, (Alsace?) gränsen mot Frankrike, nära Kloster Eberbach som är en fint vinodlardistrikt. Själva bodde de i Bergstrasse vinodlarområdet, ett litet område. Men gott vin.

Tänk en av de fyra männen sa att han såg att jag var lärare innan jag berättade det. Herregud så hemskt, syns det??? Eller mer hörs kanske! På babblet! Jag sa att lärare  är inte ett yrke, det är en form av handikapp. Fast så ska man förstås inte säga! Men stämningen var rätt uppsluppen så just då passade det att skämta grovt. Här i skrift blir ju allting mycket allvarsammare, jag vet det. Man får passa sig.

Kommentarer
Postat av: Eva

Att man har träffat en lärare det är ganska lätt att se igenom. Inom sjukvården är de som ifrågasätter mest , har läst mest om olika sjukdomar och ofta har svårt att tro på vad vi inom sjukvården säger och gör........

2009-09-18 @ 07:54:35
Postat av: Suss

Jag tog också en långpromenad igår efter jobbet. Visserligen var slutmålet en träff på Bishop Arms med en gammal klasskompis från Hbg, men det förtar inte nyttigheten i att promenera, hoppas jag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback