Jazz -senaste nytt!

I måndags var Jazz på återbesök hos veterinären i Karlstad. Stygnen som syns på bilden, togs bort. Han fick nytt gips, skena som böjer foten bakåt så att senan ska avlastas under läkningen antar jag. Sedan ska han tillbaka och få en ny skena som ska räta ut foten framåt igen.

Synd bara att han inte fick gipsskena direkt. Då hade förmodligen den sena som brast, hållit. Han fick ju bara bandage först efter operationen.  Men än så länge verkar en av de två avskuran senorna hålla.

Kommentarer
Postat av: Suss

Lille snutten, jag lider så med djuren som inte har minsta möjlighet att tala om hur de mår. Sen ser de så erbarmeligt eländiga ut på ögonen också och det gör ju inte saken lättare. Hoppas inneligt att han blir helt okej igen och får löpa ut i skogen när det blir dags.

Postat av: anne

Då har jag missat denna senbristning! Jag tror att Jazz och jag skulle kunna ta varandra i tass på hur eländigt det är att ha extremitetskrämpor! Hoppas han blir bra i benet!

2009-09-26 @ 17:01:19
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Men lilla vovvsingen då som ligger där med omlindad tass...

Hoppas det fortsätter bli bättre och att senorna fortsätter hålla, men kan tänka mig det är jobbigt.

Kramar2009-09-26 @ 20:58:34
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: Lena

Hur kunde veterinären skriva ut honom med en suturerad senskada med bara ett sårbandage???? Vad svarar man där på den frågan?Var det en pryo som skötte Djursjukhuset i Karlstad den lördagen?? Det skulle naturligtsvis varit böjt gips från första dagen eller en böjd plastskena under bandaget eller mycket stränga restriktioner på stillhet och med koppeltvång.Vem tar ansvaret för att Jazz som blivande champion inte får sin karriär förstörd nu? Försäkringar och ansvarsnämnder kan aldrig ersätta en invalidiserande skada på en så ung hund. Se till att få ett intyg på skadan och hur den skötts = utdrag ut journalen.Jag hoppas att du varnar alla hundägare för alla kontakter med den oseriösa kliniken. Det är bara bedröööövligt! Usch, jag hade åkt någon annanstans på återbesök.Som väl oroar sig inte Jazz för vad som händer. Han längtar bara till skogen.2009-09-26 @ 22:11:05
Postat av: Inga M

Lena: Roland har träffat olika veterinärer varje gång och ingen kan uttala sig om varför den då tjänstgörande valde enbart bandage. Men ingen vill heller säga att operationen misslyckades (?) Vi har fått kopior på utdrag ur journalerna. Jo vi varnar alla för den här kliniken och den kommer vi inte att använda mer, men de får slutföra detta nu.

2009-09-26 @ 22:29:00
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Trolda

Lille "Voffsingen..." Jobbigt, jobbigt med sjuka djur...TUR det finns hjälp att få...Håller tummarna för snart tillfrisknande!Trolda-Godnatt!2009-09-26 @ 23:28:47
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Mia

Förmodligen lika jobbigt för vovven att ha gipsat ben som för människor att ha gipsat ben. Inget kul.

2009-09-27 @ 00:30:17
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback