Jazz på Waldemarsudde!


Himla fin är han Jazz i solskenet på Waldemarsudde häromdagen. Han kunde inte gå in så vi fick turas om att gå med honom i de vackra omgivningarna. Han klompade på med sitt gipsade ben.


Här står han bakom jättekrokusarna. Undrar vad det är för sort?


Kommentarer
Postat av: Suss

Det är inga krokusar, det är något annat som kärestans granne vet namnet på, dock inte jag. Inte blev du mycket klokare av den här kommentaren va?

Postat av: Inga M

Suss: Jag bara tänkte att det skulle kunna vara krokus för de var precis såna i modellen, fast mycket större förstås. Men årstiden för blomning är ju helt fel också.

2009-09-30 @ 22:10:42
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Krokusar så här års? Eller är det temperaturen som väckt dem?Stackars Jazz, men kanske går det ingen större nöd på honom egentligen?Sv. Angående Stephen Hawking så har han ALS (en ovanlig variant eftersom de flesta 90-95 % dör inom 3 år efter diagnos och han har varit sjuk sedan han var 21), men det kanske du visste ändå? Det är bra att ha någon att hänvisa till när man försöker skapa förståelse för sådant man slänger ur sig utan eftertanke, inte alltid att det gäller bara barn heller.

2009-10-01 @ 15:15:31
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Anne: Nej det är nog något annat än krokusar.

Tackar för upplysningar om Hawking. Det visste jag inte.

2009-10-01 @ 20:29:12
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Lena

Det är tidlösa, som blommar nu. På våren har de bara en massa gröna blad.

Jazz ser ut att uppskatta en Sthlm´s resa med utflykter och fikapauser. Förutom att vara i skogen är stövare helt underbara som sällskapshundar, lugna, positiva, sällan aggressiva. Tur var det när han blev så uppvaktad av lösa hundar. En hund som inte rör sig normalt är ju extra intressant i hundvärlden.

2009-10-02 @ 11:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback