Broder och svägerska kom och gick...

... efter en snabbfika. De hade övernattat i husbil på Bomstadcampingen i Karlstad och skulle hem idag för att i morgon hjälpa en granne att lyfta upp takpannor. De stannade bara en stund och åkte vidare till modren nu. Det betyder att vi plötsligt fick en alldeles egen lördag kväll på egen hand eftersom vi tackat nej till förfrågningar om samkväm med hänvisning till broderbesöket. Festlig känsla att ha en lördagkväll alldeles obokad och tom! Vi ska grilla för oss själva istället och nu tar gubben upp båtar. Vädret är fantastiskt vackert med strålande sol.

 Roland och Bosse hade jakt på hare i morse men sköt inget, som vanligt.

I eftermiddags hade vi besök av Eskil S från Råtorp / Skillingmark. Han hade jagat med Lars-Göran i på Perssonmark och tittade in på hemvägen. Hans besök är alltid gemytliga, roligt att han är igång igen, kör bil och kan ha det bra.

Sen ska jag skriva om ballonguppsläpp, bruna björkar, Hallsbergs snygga blomsteruppsättningar, Moderna museets utställning med Dali och Waldemarsuddes fantastiska Carl Wilhelmsonutställning. Och något om ljudboken Inte om det gäller Din dotter av Jan Guillou (stavning?).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback