Årjängs marknad 2009

I går lördag var vi på Årjängs marknad tillsammans med dotter, de två barnbarnen och några tiotusentals andra.

 
Kommentarer
Postat av: Suss

Vilka underbara bilder och vilka underbara människor du visar upp. Så otroligt vackra barn och barnbarn! Man blir bara GLAD av hela inslaget!

P.S. Åkte du något din yrsling?

Postat av: Inga M

Suss: Nä, ingen åking för mig. Jag har ju problem redan med att titta på eländet.Tack och lov för gubben så är barnbarnens åkande inte så avancerat ännu. Det är mest småbarnskaruseller.Men vi hade roligt att gå där med dotter och barnbarnen. Det var himla kul faktiskt att få skämma bort dem, det är inte så ofta. De fick varsin stora ballong och har nu ett väldigt bestyr hur de ska få med dem hem på flyget imorgon. En av dem förslog att de nog kunde öppna fönstret och ha dem utanför. Vi får väl se om kabinpersonalen låter sig övertalas till det! ;-)) De får säkert förslaget i alla fall.

2009-09-20 @ 18:29:00
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inga M

Suss igen: Roligast har vi åt bilden på flygplanskarusellen där dotter åker omkring med ett saligt leende, till synes i ensamt majestät. Den lille sonen är också med men han syns inte bakom den stora svarta hatten. :-))

2009-09-20 @ 18:46:05
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Suss

Inga, kul att du läser mina tankar, jag funderade lite över vad det var som fick dottern att ta en flygtur på egen hand.

2009-09-20 @ 21:21:12
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: ingrid

Förstår att du/ni njutit hela helgen!!!!

2009-09-21 @ 18:59:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback