Stina Dabrowski i Här är Ditt liv...

såg vi förstås nu när det blev snuvig ofrivillig hemmakväll.

Jag är en stor beundrare av Stina D som journalist. Hon har gjort många jobb som egentligen inte varit möjliga att göra och vågat ställa frågor som ingen annan vågat ställa. Hon verkar ha integritet, pondus och en stor portion humor samt en befriande självdistans.

Men
programmet lyfte inte ändå. Det var som om det svävade en ond ande över det hela tiden. Jag blir inte klok på vad det var som var fel. Var det helt enkelt så att Stina inte var bekväm i rollen som intervjuad? Eller hängde det på att Oldsberg var elakare mot henne än han var mot exempelvis Jan Eliasson. Med JE var det väldigt mycket gulligull, hej och hå va bra Du är och vilken sagolik karriär Du har gjort!

Med Stina så plockades fram ett antal pinsamma händelser, personer och uttalanden och om jag hade varit Stina så hade jag nog varit rejält ledsen efteråt att de här blev hela svenska folkets egendom via ett tv-program med stor genomslagskraft. Hon sa ju själv att hon tyckte misslyckanden var smärtsamma.

Kommentarer
Postat av: Blackout

Jag ser inte programmet, kan inte hjälpa att jag har svårt för Oldsberg. Han är en riktig suput och har muckat gräl en gång för mycket. En god vän till mig och Oldsbergs dåvarande fru drabbades och vad jag förstår är karl en riktig skitstövel.

Postat av: Inga M

Blackout: Jag är heller ingen stor beundrare av Oldsberg som privatperson. Jag har också sett honom live i pinsamt tillstånd och så hela affären med Baldersnäs.... Fast jag kan se hans förtjänster som programledare i TV även om det här inte var någon höjdare.

2009-10-04 @ 12:03:56
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mia

Tänk jag tyckte om programmet igår. Jag gillar Stina och hennes intervjuer har ju varit strålande. Har dock sett rubriker idag om att hon själv ångrat att hon ställde upp. Trist om hon känner så... Jag uppskattade programmet i alla fall.

2009-10-04 @ 20:47:40
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Inga M

Mia: Jag kan inte sätta fingret riktigt på vad jag inte gillade i programmet. Jag gillar fortfarande Stina.

2009-10-04 @ 21:52:48
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback