Olssons brygga ...

...i Arvika ska byggas upp igen efter allt elände!

Krogen har översvämmats av vatten, brunnit upp och haft en del andra motgångar. Men man har inte gett upp och nu ska den byggas upp ordentligt igen. Vi glädjer oss förstås! Detta är ett favvoställe som vi besöker flera gånger varje sommar.


Kommentarer
Postat av: kicki

Hur går det för Jazz, när han skall röra sig, stödjer han lite på benet eller? Ja här stannar också livet till under älgjakten, vi har inte lov i skolan men barnen får vara lediga två dagar under jakten. Alltid massor av barn med och så var det även hos oss när ungarna bodde hemma.

Det tog mej ett antaö år också att övertala peter om att det skulle vara bra med inbyggd veranda, nu säger han, varför har vi inte gjort detta tidigare...ja de är lustiga de där gubbarna...skönt framförallt att inte behöva dra dynor ut och in hela tiden som jag fick göra då vi bara hade markis över...

Ha det gott, nu skall jag ta mamma med till stan på den vanliga veckohandlingen, ledig dag som sagt...kram

Postat av: Inga M

Kicki: Jazz har inte haft ont på hela tiden. Han klompar och går på benet som förut nästan fast det har varit lite tungt. Nu är han rädd om det så han stödjer inte så mycket på det. Kul att ungarna får vara lediga i alla fall två dagar. Här är det många som jagar, både lärare och äldre elever. Och de yngre ska ju börja lära sig att flå och så....:-)Bra med argument för inbyggd veranda, jag ska ta med dem till min gubbe.Ha en bra helg!

2009-10-08 @ 20:27:19
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback