Fotbollen igår lördag...

... gick inte så bra läser jag i tidningarna. Jag förstår att det var något slags viktig match även om jag inte engagerar mig i sport, mer än att mumsa och äta någon gång per år i restaurangen på Löfbergs Lila Arena när det är hockeymatch. Just i år ser det ut att bli den 26:e december f.ö.

Men detta med fotboll är ju stort och i sport-Sverige inträder något slags kollektiv depressions-koma idag kan jag föreställa mig. Vi försökte få kontakt med den intresserade äldste sonen igår kväll för att få lite matchrapporter till festen i Hämnäs bygdegård, men vi  lyckades inte. Han var tillfälligtvis i Rämshyttan i Dalarna och hade via sin blogg kommit i kontakt med vilt främmande människor i Ludvika för att kunna se matchen. Nöden har ingen lag. Jag vet inte ens om han var där men jag hoppas att vi kan få kontakt med honom idag när depressionens (och eventuellt andra!) dimmor eventuellt lättar.

Vi hade en kväll igår med god mat och trevligt sällskap; släktingar som vi inte träffar så ofta, men roligt att kunna uppdatera sig ibland. Barn som vi minns som småttingar hade plötsligt blivit stora och många. Lite kul att kolla på våra jämnåriga och se hur många nya individer ett par kan bli överhuvud till med flera generationer avkomma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback