Agenda

Stillsam helg i snuvans tecken blir det. Fredagsmys med lite gott småplock blev det i dag, rester från i förrgår. I morgon jagar Roland hare på morgonen och sedan släpper vi nog taxen Oskar en stund. Jakten blir tillsammans med T i Deje. Någon barack till jaktlaget lär anlända under dagen, det kräver passning. Om snuvan inte försämras kanske vi umgås med Harnäsfolket något, inne eller ute. Eller förmodligen inne  förresten, det ska visst bli snö imorgon igen. Det slängde några flingor igår när jag gick med barnen upp till simhallen på morgonen. Folket i Hol ligger i feber och envis förkylning efter blåstigt och kallt fiske i Västervik. På söndag blir de förstås jakt igen och så ser det ut som om vi vill se Rallybrudar på Tjolitta.

Talade med sönerna i telefon idag. De verkar vara friska och sunda och de respektive också, samt den yngstes katter. Dottern sms:ade att barnbarnen spejar ibland efter ballonger där uppe i Umeå och hoppas att de blåser ända dit.

Jag har kvar lite inlägg om svininfluensa, om Norma i Åmotsfors, om en bordsdekoration, om små betongfyrkanter till dagisgårdar i Stockholm. De kommer under helgen.

Kommentarer
Postat av: ingrid

Hoppas du inte blir sämre!!!Själv går jag på 1/2 fart, men det är väl samma bacill som hittat oss.....Kram

2009-10-03 @ 12:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback