Agenda

I lördags var vi alltså i Karlanda på fest, i söndags hade vi alla jaktgäster här hemma på lite mat, in måndags kväll var vi nere vid sjön bjudna av  våra jaktgäster och åt soppa med tillbehör,  tisdag var en stillsam hemmakväll, idag onsdag ska vi till Harnäs till D och G i ett större sällskap, på torsdag har gubben KS hela kvällen (svettigt med budget är det!), på fredag antar jag att vi får älgkött som ska skäras och så har vi en lugn hemmakväll med Idol kanske :-), på lördag blir det mer älgköttskärande och så ska vi till U o H på Önnebyn i sällskap med två till och på söndag ska vi till Hol till A och U.

Det varvar lite med goda vänner och hemmakvällar på ett trivsamt sätt.  På dagarna har gubben älgjakt och jag putsar fönster, typ.... Och jag slåss med snuvan som kommer och går.

Tyvärr åkte H Eitge med fru hem tidigare, annars hade vi hoppats på att få se dem här hos oss också och kolla på den fina filmen som han tog när han gick med Roland på älgjakten. De hamnade hos en spelande ensam tjäder och kunde filma den en god stund på nära håll i gnistrande vacker höstsol uppe på bergen här och i bakgrunden hör man en älghund skälla ståndskall.  Det ser suveränt ut.

Sen har vi pratat med sönerna. De har också lite speciella dagar; Yngstes fru jobbade första dagen i Sverige idag efter sin flytt hit. Det fungerade bra och sonen själv var i bowlinghall och firade av god vän  som blivit arbetslös i Sverige men direkt fått jobb i Paris och som skulle åka dit nu. Paris lär vara bra för dataspel just nu.

Äldste sonen blir i dagarna sambo med C och hundra (nej inte dalmatiner men väl) parfymer. De  städar och målar och säljer grejer på Blocket. Undrar hur folk gjorde innan Blocket fanns. Han smider planer för eventuell Hemingwayhelg här nu när det lättar på stuguthyrningen för oss.

Sen har vi fått showfilm från barnbarnen i Umeå. De gillar att spexa och busa på film. Och jag jobbar på att få ihop till ett  födelsedagspaket till äldsta barnbarnet.

Tja så där är det ungefär, lite som vanligt fast mer av allting nu när det är älgjakt och lov ...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback