Vaccinationen ...

... gick bra. Den gjorde inte ens ont. Vi som är skolpersonal var erbjudna  vaccination idag från 8 - 16. Men den personal  som kom i morse och hängde på låset blev hemskickade igen. Det gick inte att vaccinera oss för det fanns inget beslut. Jag vet inte vem som skulle besluta om vår vaccination, men kl 10.00 så blev det klart i alla fall. Kanske är man rädd för en ny prioriteringsdebatt i media?

Jag gick dit på eftermiddagen. Hittills så känns det inget alls av sprutan, inte ont i armen, inte förkyld, inte huvudvärk, inget av det som en del sagt att de kan känna av efteråt. Jag antar att chanserna för överlevnad ser rätt bra ut då för min del. :-)  

 Barnen fick en mindre dos vaccin nu och ska vaccineras en omgång till om några veckor. Vi vuxna fick så mycket att vi inte behöver mer. Sen är buden olika hur lång tid det tar att bli immun mot svininfluensan efter vaccination. Någonstans läste jag att immuniteten börjar byggas upp direkt och att man har en bra nivå efter en vecka. Men någon säger att det dröjer flera veckor. Jag vet inte. Som vanligt när det gäller influensan så är det många olika bud.

Lite längre ner i bloggen i kommentarerna vid inlägget om Bollebygdsvargen så har jag en
debatt med en vargförespråkare om någon är intresserad att följa den. I morgon bitti lägger jag ut tid och plats för info om vargjakten i Årjäng. Då är det klart och annons kommer i Nordmarksbygden senare.

Bollebygdsvargen lär f.ö. vara på väg norrut just nu, 45:an mot Värmland kanske, allt enligt Lena i kommentar här på bloggen.

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag kände inte heller någonting av vaccinationen. Dagen efter hade jag i och för sig lite "träningsverk" i armen, men det gick över på ca 4 timmar igen. Jag, Mini och mannen klarade oss otroligt lätt undan när det gäller biverkningar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback