Tove och Erik ...

var i en klass för sig i kväll. Jag såg inte programmet men har lyssnat på låtarna i datorn efteråt. Bilden under är från förra veckan. Mariette tyckte jag borde ha gått ut redan förra veckan. Erik var bara helt suverän, hanterade den stora publiken som om han aldrig gjort annat och hans låtval är perfekt! Tove var inte riktigt lika bra som Erik men helt ok. Calle var inte lysande och jag retade mig på klädseln som inte funkade riktigt.





Kommentarer
Postat av: Marie

Ja, jag retade mig också på Calles klädsel...ettt jättekonstigt val om jag får säga mitt. Erik var enastående, han måste ju vinna...det finns ingenting annat.

Postat av: Suss

Inte för att jag tittar på Idol, men jag har en elev som jag jobbar med enskilt varje dag och hon älskar programmet (och Erik). Eftersom jag är uppdaterad i år hoppas jag faktiskt att Tove vinner. Man är väl lokalpatriot, förutom att hon är helt suverän!!!!!

2009-11-29 @ 00:10:27
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Lotten

Här var det Tove, Mariette och Erik som det röstades på. Var och en har sin favorit;-) Jag avstod från att rösta. Men egentligen tycker jag Mariette är bäst som artist. Men någon "Idol" är hon väl inte, det ska till ett annat format för henne. Men hon är banne mig den enda med självdistans i "Sveriges största musiktävling" som de försöker trumma in...

Tove är bra, men så ung så ung... Fast ursprunget ger också pluspoäng;-)

2009-11-29 @ 19:25:10
URL: http://blottenblogg.blogsome.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback