Pris i social inkompetens ...

... borde tillfalla Stieg Larssons far och bror som nu går ut i massmedia för att erbjuda Stiegs livskamrat Eva en symbolisk summa på 20 miljoner i arv efter Stieg om hon slutar tjafsa. Och dessutom verkar de nu vänta sig hyllningar i media!!

Om jag vore så klantig i att hantera mina närmaste relationer så skulle jag inte torgföra mina tillkortakommanden i dagstidningarna utan försöka agera lite mer i skymundan.

Böckerna lär redan har sålt för 130 miljoner och minst lika mycket till är att vänta och dessutom filmrättigheterna! Summan 20 miljoner verkar dessutom lite tillhöftad ungefär som att vi slänger till henne ett köttben så kanske hon tiger sedan. Naturligvis har de här två herrarna kunnat kontakta Eva eller hennes advokat under den tid som förflutit sedan Stieg dog. De behöver inte framföra meddelanden via media. Detta är på sandlådenivå! Om ens där!

Kommentarer
Postat av: Inga M

På förekommen anledning så vill jag bara upprepa att jag publicerar inte anonyma kommentarer med svepande anklagelser mot person.

Postat av: Daniel

Samtidigt, om du var så socialt inkompetent skulle du sannolikt inte själv vara medveten om din belägenhet. En socialt inkompetent person som aldrig agerar offentligt är väl att jämföra med ett träd som faller i skogen när ingen är där som kan höra det?

2009-11-03 @ 09:51:37
Postat av: TT

Håller fullständigt med, vilken jäkla lekstuga dom skapat av situationen!

2009-11-03 @ 13:04:25
URL: http://tyratok.blogg.se/
Postat av: Red

Där ser man vad lite pengar kan göra...

2009-11-03 @ 13:47:33
URL: http://byabladet.wordpress.com/
Postat av: Mia

Jovisst är det osmakligt. Jag tyckte det var en osmaklig historia redan efter ett TV-program som sändes för ett tag sedan om just den här arvstvisten. Varför tvätta byken offentligt!?

2009-11-03 @ 17:42:19
URL: http://miatankar.webblogg.se/
Postat av: Suss

Inga, Jag reagerade precis som du i den här frågan. Det är hur lågt som helst, jag fattar inte att herrarna inte inser hur de hänger ut sig på skampålen i och med artikeln.

2009-11-03 @ 17:46:31
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Inga M

Daniel: I det här fallet kan det inte enbart handla om social inkompetens, personerna i fråga måste ju dessutom vara näst intill stendöva som inte hör kritiken runt om och kan ta den till sig. Åtminstone kunna reflektera lite över om inte en fördömande bloggstorm kan ha rätt i något.



Alla: Det måste ju rimligen vara de här herrarna som är skyldiga att ta kontakt med Eva för att diskutera ett rimligt avslut på det hela. Det är ju de som har ärvt alltsammans och som sitter med avgörandet i sin hand. Eva ska väl inte behöva ligga ner och böna och be för att få ut något som hon moraliskt sett borde ha fått för länge sedan! Eller är det det man väntar på? Att hon ska kröka rygg och ansöka om lite bidrag till sin överlevnad? Förnedra sig inför dem?

2009-11-03 @ 22:55:39
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Att de är inkomptenta kunde man ganska tydligt förstå i de intervjuer som getts tidigare, deras agerande har varit och är helt obegripligt.

2009-11-04 @ 05:38:07
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Lotten

Det läskiga blir ju att om hon säger nej så finns det all möjlighet att framställa henne som girig och omöjlig...

2009-11-04 @ 10:08:57
URL: http://blottenblogg.blogsome.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback