Inlägg på tur..

... att publiceras är Oskars mycket märkliga jakt idag söndag, lite om dukningen igår kväll, skåpet i källaren och om det eventuella slutet för klimatalarmismen. Sen kan jag bara konstatera att jag inte kan låta bli att toklyssna, om och om igen, på Toves "Himlen är oskyldigt blå" från Idol i fredags och så Calles "Your song". Nu går jag ut i skogen med min hund och samvetet är gott eftersom både diskmaskin och tvättmaskin tickar på och gör jobbet.

Kommentarer
Postat av: Lena

"Klimatalarmismen"? Nu förstår jag inte alls varför du använder det uttrycket.



Är det bättre att de snart 7 miljader människorna på klotet bara fortsätter som vanligt och bränner upp varenda fyndighet av fossila bränslen, som om vi ingenting visste om effekterna av avfallet, koldioxid. Men vi vet ju!



Ok, låt barn barnbarn och de ofödda reda upp situationen. Det är faktiskt lättare och billigare att bromsa så fort som möjligt och utveckla andra energiformer. Nu och inte sedan...



De kommande 7 miljarderna på klotet, som enligt FN förväntas dubbla jordens befolkning till 2100, får väl lära sig utveckla solenergin. Bara vi slipper anstränga oss. Eller, hur menar du?

2009-11-22 @ 16:04:35
Postat av: Inga M

Lena: Det kommer, jag filar lite på inlägget än så länge. För det handlar om vår livsstils inverkan på klimatet, inte det andra, för det håller jag med om aboslut. Vi måste förändra och leva långsiktigt hållbart.

Postat av: Anonym

Hoppas du och Oskar fick en trevlig promenad, trots REGN. Känns som att gårdagens fina väder, skulle kompenseras med ännu mer regn idag!!!!Är riktigt trött på regn, jag lovar, det är sanning!!!!

2009-11-22 @ 21:04:11
Postat av: Lena

Allt som inte genererar koldioxid bör vara skattefritt! Musik, konst, litteratur, dans, närodlad mat, hantverk, massage, SPA osv. Listan kan bli lång då mycket av livets goda ryms här. Bra va?



När får vi se den politik, som vågar komma med ett sådant förslag? Stefan Edman har pratat om det i några år, men just nu är han på andra sidan blockgränsen.



Nu är jag väldigt nyfiken på ditt inlägg?

2009-11-22 @ 21:39:57
Postat av: Daniel

Toves tolking av låten var alldeles UNDERBAR!!!!

2009-11-23 @ 09:55:40
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback