Agenda

Idag måndag får jag nog jobba ensam i klassen. Min närmaste kollega är fortfarande sjuk, stackare, hostar eländigt. Om Du läser det här så skickar jag krya-på-Dig-hälsningar. Och jag får in fler sjukanmälningar från barnen. Jag är än så länge helt frisk, peppar peppar ta i trä!

Ikväll har vi ett evenemang för 10 - 15 personer i ett av husen, men jag ska inte laga någon mat till det, bara serva i största allmänhet.

Vi får, antar jag, under dagen  reda på hur det går för Östen i Signebyn som är på Öster Malma på SM med taxen. Vi håller tummarna att det ska gå bra.

Så småningom ska vi till också till Öster Malma för gubben ska på något möte. Det blir ett par dagar. På vägen tittar vi nog till min fars grav och handlar på IKEA det sista till tvättstugan. 

Gubben  ska också till Ockelbo på älgjakt, jag följer med en bit på vägen och stannar  i Stockholm ett par dagar. Han slänger väl av mig vid Järva krog eller så och så får jag kara mig in till stan på egen hand. Kvartar nog hos son.  

Det blir också ett par dagar på Jägaretorpet, för Roland ska dit på ett tvådagarsmöte med jakt och jag brukar gå med för att få lite ledigt, frisk luft och motion.

Tja, sen blir det väl jul igen.


Kommentarer
Postat av: ingrid

Tack för hälsningen!!Känner mig piggare idag, hoppas få svar på provet, så jag vet om det är svinet eller ej som bosatt sig i min kropp. Hoppas vara på plats på onsdag!!!Saknar dej mycket och skulle gärna vilja träffa dig innan du åker. Hoppas eran dag varit bra. Kram

2009-11-09 @ 14:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback