Söndag efter midsommar...

...startade nästan där gårdagen, midsommardagen, slutade. Vi var bjudna till Harnäs på champagne-brunch hos D och G klockan 10.00 för att fira invigning av deras nya frukostaltan som vetter åt öster ut mot sjön.  Nu är den klar och även tillbygget med ett sovrum och toalett.


Vi fick bjöds på en rätt avancerad meny, tysk korv, tyskt mörkt bröd köpt i Hofheim och i Gustavsfors, omelett med mycket god fyllning i, lingongelé, skinka, flera ostsorter, ingefärste gjort på färsk ingefära, kaffe och en del annat smått och gott. Ja, och så champagne förstås.Vid lunch hade vi gäster själva hemma, det var våra mammor som vi hämtade för att äta sill och potatis och jordgubbar tillsammans. Det har varit en tradition i många år att vi gör det under midsommahelgen. Nu var ju också LA-sonen hemma och fick träffa dem. Det är alltid uppskattat.

Vila ägnade vi oss åt en stund och därefter skjutsade Roland sonen till Karlstad för hemfärd till Stockholm och vidare inflyttningsbestyr i lägenheten på Wollmar Yxkullsgatan.

Kommentarer
Postat av: Jojo

Vilka härliga bilder!

Tack för din info om väderlänk. ;)

Vi hade bra väder på vår midsommar tältning.

Mkt bättre än vi trott och jag har dessutom fått lite färg ;DNi verkar ha haft en bra helg också ;)

Postat av: Trolda

Återigen härliga bilder! Och TACK för tipsen "söder över" :) Låter ju hur mysigt som helst där runt Hällviken, tål att tänkas på! Och Strandvejen ÄR fantastisk! ha en fin vecka och kramar!Trolda - =D

2009-06-22 @ 17:13:31
URL: http://trolda.blogg.se/
Postat av: Inga M

Jojo: yr.no är bra vädersajt.Trolda: Höllviken heter det och ligger nära Malmö vid bron. Sen åker man ut mot udden längst söderut i landet. Det är fint och vilka trädgårdar.

2009-06-23 @ 06:07:23
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback