Michael Jackson

Hmmm... detta med Michael Jackson är förstås stort för en generation som är yngre än min. För mig har hans musik inte betytt särskilt mycket. Han platsar inte i nivå med ikoner som Elvis, Stones, Beatles, ABBA osv. Jag har nog mest fascinerats av hans dekadenta liv och hans förmåga att leka med allt, inklusive sånt som brukar betraktas som allvarsamt i livet, typ  familjerelationer, föräldraskap, den egna kroppen, sexuella preferenser osv.

Kommentarer
Postat av: Mia

Hmm... jo, så är det kanske... Men jag uppskattar en del av hans musik, men han väcker inga starkare känslor hos mig heller...

Postat av: anne

Vi konstaterade, maken och jag, att perhaps it´s good he+s put out of his misery now... Är vi hemska?

2009-06-27 @ 11:17:33
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Mia: Exakt som här då!Anne: Nej det är Ni inte. Hela hans livsföring skvallrar om djup ångest som till varje pris måste dövas med olika märkliga medel. Det kan nog vara skönt för en plågad människa att slippa ifrån.

2009-06-27 @ 13:08:58
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Lena

Varje generation har sina idoler. Säg Kalle Jularbo, Harry Brandelius och Beril Boo, så ryser vi, medan de äldre fortfarande tycker att den musiken är bättre än Elvis, Beatles och Abba. Nu går MJ väl till historien för att han dog i förtid och var den som, jag tror, började med musikvideos.

2009-06-27 @ 15:48:16
Postat av: Marie

Mm, kan inte annat än att hålla med. Wacko Jacko blev över en natt en ikon !?

2009-06-27 @ 17:29:37
URL: http://www.alltiallon.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback