Stora Bör o Camp Grinsby o Grindsbyn...

...ovanifrån.

Gubben och Stockholmssonen gjorde alltså en helikoptertur ovanför sjön Stora Bör och Camp Grinsby och Grindsbyn. Camp Grinsby är en fin vildmarks-campingplats med nybyggd servicebyggnad och gott om plats för gästerna. Badstranden är fin och här finns tillgång till kanoter, cyklar, festlokal, vandringsleder korta och långa, stugor osv. I markerna runt om är det gott om älg och kantareller just nu.  Den ligger så där tre mil öster om Årjäng och det är skyltat vid E18 som går mellan Stockholm o Oslo.
Så här vackert var det ovanifrån:Kommentarer
Postat av: Lena

Hissnande vackert!

2009-07-16 @ 21:45:22
Postat av: Marie

Ja, det var verkligen otroliga bilder och jag som skryter med att det är vackert här i Ramsele, det verkar dock inte vara det enda stället om det är vackert på. Det blir verkligen effektfullt när korten är tagna uppifrån men ändå inte så otroligt högt upp!

Postat av: Mia

Härligt.... mycket vackra vyer! Men åka helikopter... Jag har gjort det endast en gång och det var i Peru för att vi skulle få se s.k Nazca-linjer ovanifrån... den lilla helikopter lutade än åt vänster än åt höger för att alla skulle se. Jag är inte flygrädd... men det var ingen höjdar-flygning... s

2009-07-17 @ 13:34:00
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback