Tre stolpskott - torsdag

Torsdag har det varit tre stolpskott:

1. Televerket, eller vad det nu heter.  Vi har inte haft fungerande telefon på flera veckor. Gubben har ringt och felanmält flera gånger och inget händer mer än att man motvilligt konstaterar att det är fel på ledningen och inte på vår utrustning. Idag gjorde Roland  ytterligare en felanmälan och försökte få telefonsvararen att begripa värmländsk dialekt. :-)  Det utbrottet som han slutligen fick lämpar sig inte för tryck, som det diplomatiskt brukar stå i god litteratur. Undrar om telefonsvararen registrerar såna okvädningsord. (Fast det går att ringa oss på det vanliga numret, vi har vidarekoppling via mobil).

2. Sopstationen i Furskog som har väldigt begränsat öppethållande nu på sommaren när det är som mest sophantering. Vi hade med stor möda packat en släpkärra full med gamla tvättmaskiner och spisar för att som goda medborgare skrota dem på rätt plats, bara för att mötas av en stängd grind. Nytt utbrott! Nu hotar gubben  med att bli kriminell och gräva ner alltsammans i ett stort hål i backen! Fast jag tror att han kommer att ta grejerna med imorgon när han ändå måste till Årjäng på nåt möte. Det är visst öppet på fredagar.

3.Vädret  som har öst regn över oss hela dagen!


Kommentarer
Postat av: Suss

Hoppas morgondagen kommer med sol, många telefonsignaler, samt en öppen sopstation. KRAM!!!!

Postat av: Inger Maryissa

Men vad jobbigt att inte ha en fungerande telefon och så länge.

Ja, deras telefonsvarare eller vad man ska kalla det,

när man ska med rösten ska säga vad man vill, kan vara knepigt.

Då var det bättre när man fick knappa sig fram.

Sist fick jag sist till svar flera gånger: - jag förstod inte din fråga...

Så jag la surt på luren ;-)Och ja, tänk att det också ska vara sånt krångel med sopstationer med öppethållanden, speciellt på sommaren då det är mest sophantering.Här har regnet nu gjort uppehåll, och solen skiner, och får hoppas det fortsätter så.

Kram

2009-07-11 @ 14:26:44
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback